//Test//
20 Jan 2009, 03:57
A)

1. Completati spatile punctuate

a) Litera "a" se afla pe coloana cifrei 1 in timp ce "z" se afla pe coloana cifrei 8.

b)Pitagora est un matematician de origine greaca.

c)Numarul caracterului se formeaza prin adunarea cifrelor prenumelui si numelui,apoi prin simplificarea rezultatului.

d)Zenon a descoperit Numarul Caracterului.

e)Bridget Wenlock este celebra pentrudescoperirea Tabelului Aritmantic.

f) Grupul de oameni care se ocupa de studiul CIFRELOR MAGICE se numeste matematicieni

2. Alege raspunsul corect

1. d)niciuna;

2. a)Proclus

3. b)7.

3.

Sanara Sharma

1x2 = 2
1x2 = 2

2+2 = 4

4.

Sharma Sanara

Sharma
1+8+1+9+4+1 = 24

Sanara
1+1+5+1+9+1 = 18

24+18 = 42

4+2 = 6

5.

1.Yulia Sekantovici a fost o femeie de origine rusoaica. Ea s-a nascut la 200 de ani dupa moartea lui Bridget.
2.Ea a descoperit faptul ca numerele precum 77 si 777 au acelasi proprietati magice ca ale cifrei 7
3. Moartea Yuliei a fost una ciudata ,la varsta de 44 de ani a fost ucisa .Dupa 10 ani s-a descoperit criminalul,care nu a vrut decat tabelul NUMERELOR MAGICE

B)

1. Exista anumite popoare precum Rusii, Chinezii, Japonezii, Arabii si Indienii care au un alfabet difeit fata de al nostru, al europenilor.
Pe langa acest tabel deja existent, deoarece exista mai multe tipuri de alfabet: rusii au alfabet chirilic, arabii au un alt alfabet, indienii alt alfabet, chinezii si japonezii un alt alfabet, m-as gandi la inventarea unui Tabel Aritmantic Universal Valabil. Acest tabel Universal Valabil ar putea fi folosit de popoarele asiatice. In timp ce popoarele din Europa, cele 2 americi si si Australia il pot folosi in continuare pe cel deja existent.

2. Cea mai importanta vrajitoare-matematiciana cred ca este Sophie. Ea a scris prima carte de Aritmantie. Ea a sustinut ca metoda lui Proclus era doar inceputu aflarii numarului Caracterului. Sophie a sustinut ca,aflarea numarului Caracterului consta in adunarea tuturor cifrelor numelui si prenumelui.

3. Metoda lui Zenon nu a fost acceptata.

4. metoda lui proclus este cea mai apropiata de metoda generala.
Cum se utilizeaza:

Se transforma numele si prenumele in numere orientandu-ne dupa tabelul aritmantic.
Apoi se face suma numerelor numeelui si prenumelui
Se simplifica rezultatul daca este cazul pana ramane o singura cifra.

5. Bridget Wenlock a descoperit primele proprietati ale cifrei 7.De atunci s-a facut o copie a tabelului pe un papirus,care exista si in zilele noastrea.

Domule profesor am facut si eu testul. Ma scuzati ca nu am participat de la inceput la orele voastre. Sunt o eleva nou-transferata la Hogwarts.

OOC: (User nou)

Sper ca se ia in calcul si lucrarea mea pentru ai ajuta pe cercetasi.

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
//Test// - by Edward Kiranov - 28 Nov 2008, 23:06
Re: //Test// - by Hermione McGonagall - 01 Dec 2008, 19:17
Rezultate - by Edward Kiranov - 02 Dec 2008, 13:05
Re: //Test// - by Danyela Scotte - 10 Jan 2009, 23:28
Re: //Test// - by Katya Sokorov - 11 Jan 2009, 21:45
Re: //Test// - by Sharma Sanara - 20 Jan 2009, 03:57
Re: //Test// - by Rose Winslet - 25 Dec 2009, 14:13
Re: //Test// - by Bell Evans - 04 Mar 2010, 18:47
Re: //Test// - by Rose Evans - 04 Mar 2010, 18:52