Adevaratul sens al andrenalinei
20 Jan 2009, 22:40
Stiam cat poate fi de Periculoasa Padurea Interzisa. Nu doar pentru vrajitori ci si pentru zane. Dar asta seara ma prinsee o mare pofta de adrenalina si un curaj nebun. Spre deosebire de incuiati si vrajitori care adrenalina are simplu scop de a ii distra si a-i face sa se simta in al 9-lea cer si ai elibera de stres, (exemplu cand se dau in montagne-ruse, in cazul incuitilor) pentru zane, aceasta este o sursa de energie. Sursa energiei care le asigura putere pentru a face vraji. Cand o zana se expune pericolului, organismul ei creeaza adrenalina si astfel ea se incarca cu energie, puterile ei magice devenind mult mai puternice.
In ultima vreme puterea de a face vraji imi scazuse pe zi ce trecea. Desigur aceasta se datora faptulu ca foloseam magia absolut pentru orice "nimic"
Desi mai aveam putere de a face vraji, aceasta era cam redusa. Puteam face doar vraji ce necesitau un efort minim.
Asa ca dupa ce se daduse stingerea si toti din camin adormisera, eu ma strecor afara si ma duc spre Padurea Interzisa.
In padure se auzeau urletul lupilor care urlau catre luna, cantatul cucuvelelor si bufnitelor care dadeau o atmosfera sinnistra, padurii, se auzeau zgomote ciudate care ampplificau senzatia de "horror". incepuse sa imi fie usor teama. mergeam inainte prin padure cu pasi marunti si atenta in orice directie.
Niste trosnituri se auzeau din spatele meu. Era ca si cum cineva ar rupe firavele bucati de craci cazute din copaci cand ar calca pe ele. Dar in spate nu era nimeni. Inaintez in padure si totul avea un aer de sinistru. Deodata aud pasi. Cineva venea din spate. Itorc capul si vad o silueta. Era foarte intuneric iar acel cineva era la o distanta apreciabila incat nu aveam cum sa disting cine este. Era...

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Adevaratul sens al andrenalinei - by Sharma Sanara - 20 Jan 2009, 22:40