Thread Closed 
Cea mai periculoasa carte.
20 Jan 2009, 23:35
Reagan, stiu ca esti la inceput. Da si mie mi s-a intamplat la fel cand aveam 16 ani. Cand vrei sa decolezi picioarele trebuie sa le tii un pic indoite din genunchi insa nu foarte indoite. Genunchii sa fie un pic in fata. Sper ca macar ai vazut vreodata niste incuiati prin parcurile din Londra care se dau cu rolele. Cred ca ai observat cum isi indoaie un pic picioarele. Apoi corpul sa fie drept si mainile trebuie sa le tii intinse drept pe langa corp si pumnii stransi. Si sa dai cat poti tu de puternic din aripi. La inceput vei constata ca iti va fi greu depunanad un efort. Ca sa poti decola trebuie sa dai foarte repede din aripi. Cam in jur de 900-1000 batai pe secunda. iti poti imagina ce efort depun unele pasari ca sa poata decola? iti dau ca exemplu Pasarea Colibri. Aceasta cand zboara are cam 90 batai pe secunda. Daca unei pasari asa mici ii trebuie atat, imagineazati pasari de dimensiuni mai mari, care pot ajunge si la 500 de batai a aripilor pe secunda.
imi amintesc de mine cand invatam sa zbor ca pozitia o tineam corect insa din aripi nu puteam la inceput sa dau mai mult de 10-20 ori pe secunda. Dar pana la urma m-am obisnuit. Secretul e sa te gandesti ca vrei sa dai mai puternic din aripi, si totodata sa ignori momentele cand se lovesc intre ele. Iti poti da seama cand ai ajuns la 1000 de batai pe secunda, auzind la fiecare secunda, niste pocnituri scurte. Atunci faci o saritura in aer. Apoi vei constata ca plutesti in aer. Aceasta este decolarea.
Apoi iti iei pozitia orizontala ca si cum ai sta in apa marii. Spre deosebire de innot, in care trebuie sa iti misti picioarele, picioarele le vei tine in linie dreapta si lipite unl de altul, si mainile le vei misca ca si cum ai innota pentru inceput, apoi le tii drept in fata cu pumnii stransi asa cum ai vazut in filmele cu Superman.
Si acesta este zborul in linie dreapta.

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Cea mai periculoasa carte. - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 13:20
Re: Cea mai periculoasa carte. - by Sharma Sanara - 20 Jan 2009, 23:35

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vreau sa imprumut o carte Tom Ronald Ward 0 1,048 28 Dec 2011, 19:48
Last Post: Tom Ronald Ward
  O carte cu indicii Jenny Spring 11 2,492 12 Aug 2009, 13:16