Stim-Noi-Cine unchiul Sanarei?
22 Jan 2009, 18:50
Deodata, Sanara se lovi de Reagan.
"Ce faci aici???" intreba Sanara putin suparata.
"Pai... deoarece stiu ca pot sa controlez oamenii pe durate scurte, oamenii si gandurile lor mai exact, am vrut sa va daca pot face asta si cu animale. Dar tu???" spuse Reagan, intrebare spunand-o si ea pe un ton putin suparat. Sanara sovai. Pana la urma, se otari sa ii spuna, dar obligand-o sa nu spuna nimanui. "Am plecat sa aflu cine imi este unchiul. Am auzit zvonuri despre Stim-noi-cine. Descrierea lui, dar si numele de Tomas, se potriveste foarte bine cu unchiul meu." spuse Sanara, dar, nici nu termina bine, ca Reagan se hotari sa o ajute. Sanara spuse incontinuu ca este extrem de periculos, iar ca Jenelle nu e antrenata, dar Reagan protesta: "Amandoua suntem zane! Si chiar daca eu nu am antrenament, cand se apropie pericolul, pot sa imi iau zborul. O sa incerc sa aflu cand se apropie ceva sau cineva de noi. Din cate vad, tu esti zana elementelor, deoarece poti controla apa, focul, aerul si pamantul. Dar eu nu stiu ce fel de zana sunt... nici macar nu im cunosc puterile." spuse Reagan putin descurajata mai spre sfarsit. Dar nu stia ca acea aventura o va face sa isi descopere puterile. Isi puse lanticul datorita caruia aripile ii apar. O lua pe Sanara de mana si incepura sa zboare. Desi Reagan zbura mai incet, Sanara nu o grabea, deoarece stia ca daca o grabeste, Jenelle ar putea pica, iar ea nu era destul de puternica ca sa o prinda. Desi, Sanara incerca sa zboare mai incet.

Se indreptau spre...

ooc: sa continue Sanara

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Stim-Noi-Cine unchiul Sanarei? - by Katya Sokorov - 22 Jan 2009, 18:50