Mare Sarbatoare
22 Jan 2009, 20:11
Ah, deci bunicul din partea tatalui tau era incuiat. O sa fac niste cercetari. In Istoria Magiei nu se prea gaseste acest lucru, insa din cte stiu ar trebui sa existe pe la arhiva Ministerului o evidenta a tuturor persoanelor la fel cum e si in lumea incuiatilor. Si tot acolo as putea gasi si cercetarile unor vrajitori, daca existenta unui incuiat in familie e cauza. La minister ar trebui sa gasesc daca toate zanele care au avut nevoie de un anumit obiect magic, au avut un incuiat in familie si pana la ce grad. Apoi Sanara ii sopti.
-"Ai mai multa grija. Altfel tot Hogwarts-ul o sa afle secretul" din pacate ministerul nu ne da voie sa facem vraji de memorie asupra vrajitorilor.
In curand aterizasera in Padurea lui Dean iar doamna Mc Gonagall si domnul Plesneala pusesera copii sa adune lemne. Eu imi folosesc puterile si arunc o minge de foc asupra lemnelor care se aprinsera.
-Foarte bine, Sanara. (spuse doamna Mc Gonagall)
Apoi cum se lasase seara si era destul de intuneric imi iau bagheta si rostesc o vraja si in dreptul meu apare un arsenal de artifcii. Folosesc apoi vraja "Windgardium Leviosa" Trimitandu-le la cateva sute de metri in aer apoi prin puterea de a controla focul le aprind si o ploaie de artifcii se revarsa asupra padurii. Era un spectacol minunat.

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Mare Sarbatoare - by Sharma Sanara - 22 Jan 2009, 14:14
Re: Mare Sarbatoare - by Katya Sokorov - 22 Jan 2009, 18:59
Re: Mare Sarbatoare - by Sharma Sanara - 22 Jan 2009, 19:23
Re: Mare Sarbatoare - by Katya Sokorov - 22 Jan 2009, 19:53
Re: Mare Sarbatoare - by Sharma Sanara - 22 Jan 2009, 20:11
Re: Mare Sarbatoare - by Katya Sokorov - 22 Jan 2009, 20:22