Animalele neingrijite
|
22 Jan 2009, 22:32
|||
|
|||
Sanara idee ta imi place,dar acest spital ar trebui sa fie impartit in doua.Si pentru animelele Incuiatilor.Doar stitit cu toti cat de rai sunt oamenii.Bietele noastre animele magice au totusi cateva puteri cu care sa pot apara,dar acele animele ale Incuiatilor?Sunt complet lipsite de aparare,iar omul profita de asta si isi bate joc de ele.
Acum revenind in viata reala...cred ca toti ati vazut pe Animal Planet emisiunile ca ![]() Animalele sunt mult mai destepte decat oamenii,dar nu arata asta.Au sentimente,au idei,au intrebari.Dumnezeu asa a creat lumea...oamenii sa fie mai superioare animelelor doar prin limbaj si capacitatea de invatare,de scriere etc. Dar daca am fi fost condusi de animale,Pamantul ar fi avansta de mult in stiinta si toate celelalte. Pentru violenta animelelor magice......3 ani in Azkaban. Pentru omorarea animalelor magice.....4-6 ani in Azkaban. Pentru abandonarea animaleor.......2 ani in Azkaban. Aceste sanctiuni sunt valabile si pentru Incuiati. Deasemenea sunt de acord cu Sanara sa facem o asociatie unde sa protejam ambele feluri de animale. Asa cum omul plateste cu 15 ani de inchisoare pentru un omor,asa sa plateasca si pentru animale o sanctiune de 4-6 ani. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Animalele neingrijite - by Jenny Spring - 26 Dec 2008, 23:10
RE: Animalele neingrijite - by Melisse Y. Carter - 15 May 2011, 20:55
Re: Animalele neingrijite - by Alina Potter - 27 Dec 2008, 01:47
Re: Animalele neingrijite - by Chloe Wai - 27 Dec 2008, 14:44
Re: Animalele neingrijite - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 03:20
Re: Animalele neingrijite - by Hermione McGonagall - 22 Jan 2009, 22:32
|
Possibly Related Threads… | |||||