Laboratorul secret al zanelor
22 Jan 2009, 22:39
Desigur, eu eram o fire mai curioasa. Ma plimbam pe Aleea Diagon si in dreptul Drogheriei magice ma opresc sa ma uit in vitrina si vad un afis "Am primit marfa noua" Curioasa intru si intreb:
-Ce fel de marfa?
-Potiunea Mermaid. Te poate transforma in sirena.
-Nu stiu ce sa zic. Prietena mi-a zis sa nu ma ating de ea.
Vanzatoarea m-a convins pana la urma sa o iau insa mi-a dat un sfat. Sa nu te pui sa bei din ea pana cand ministerul sau altcineva va inventa antidotul.
-Promit, doamna. (ii spun eu scurt)
Apoi iau potiunea si ma duc inapoi in camin.
-Ai reusit sa prepari antidotul? (o intreb eu pe Reagan)
-Da. Cred ca am reusit.
-Ca sa fim sigure Am cumparat si eu o sticluta din potiunea Mermaid. Dar nu te teme. Nu o sa beau din ea. De altfel si vanzatoarea m-a prevenit. Am cumparat-o ca sa vedem daca potiunea inventata de tine o poate neutraliza. Experimentul se poate face si intr-o eprubeta.
Sanara puse intr-o eprubeta Un pic din potiunea mermaid si Reagan adauga un pic din potiunea ei si cele 2 se neutralizasera. Intradevar. Reagan reusise sa prepare antidotul.
-Sa nu spunem la nimeni. Nu vreau sa avem probleme cu Ministerul. Cel mai bine e sa tinem permanent la noi cate o sticluta. Eu sticluta de Potiunea Mermaid, iar tu o sticluta cu antidotul. Si sa fim prietene bune. Niciodata nu putem prevedea anumite statii. Cand va fi nevoie de noi.
Reagan incuviinta.
Si din acel moment Sanara si Reagan devenira prietene.

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Laboratorul secret al zanelor - by Sharma Sanara - 22 Jan 2009, 22:39

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Laboratorul secret. Sharma Sanara 0 814 20 Jan 2009, 16:39
Last Post: Sharma Sanara
  Tunelul secret Sharma Sanara 0 765 18 Jan 2009, 04:56
Last Post: Sharma Sanara