Help... please HELP!!!
|
24 Jan 2009, 21:37
|||
|
|||
Eu urasc manelistii =))) DOAMNEE!! Chiar azi am avut un conflict cu ei.. te vad si ei ca te imbraci mai bine, mai bine zis "mai normal" si gata comenteaza. Au inceput sa injure ca cica sunt nu stiu ce cacat. Ca ascult nu stiu ce pana mea. Dupa parerea mea, manelarii sunt niste infecti care nu stiu ce fac cu viata lor . Muzica este absolut dezgustatoare!! Cum poti asculta asa ceva? Cum poti asculta atatea versuri interminabile despre bani, bautura si femei? Deci.. logic ca manelistii sunt tampiti daca in fiecare zi le turuie in cap aceleasi versuri "sa-ti dobori dusmanii" va dati seama ce influenta are pentru un copil care da din greseala si el acolo pe canalu' de manele. Eu sincer le-as scoate. Pentru ca strica oamenii.
Deci Ginny. Nu-i baga in seama ca astia nu gandesc si nici nu o sa gandeasca atata timp cat asculta astfel de versuri idioate. Si ... ce daca ascultam rock? Eu ... ascult metal.. un subgen al rockului. Mai dur decat rock'ul. Si... ce au cu asta? Atata timp cat nu zice sa-mi dobor dusmanii. Sa zicem ca metal'u este mai bun pentru copiii din romania care nu prea stiu engleza[majoritatea] nu prea inteleg ei care-i treaba. Oricum.. depinde de metal. Ca daca asculti Death Metal sau Black Metal, nu o sa fie prea bine. Dar daca asculti alte genuri, nu zic nimic/ Cum ar fi Folk Metal.. etc etc. Deci Ginny Da-i naibii! Ca sunt niste infecti ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Help... please HELP!!! - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2008, 22:15
Re: Help... please HELP!!! - by Julia Lilith Potter - 18 Jan 2008, 22:34
Re: Help... please HELP!!! - by Raizen Isildur - 18 Jan 2008, 23:16
Re: Help... please HELP!!! - by Black Wizard - 20 Jan 2008, 10:34
Re: Help... please HELP!!! - by Ginny Malfoy - 20 Jan 2008, 14:40
Re: Help... please HELP!!! - by Cheyenne Laurette - 20 Jan 2008, 21:23
Re: Help... please HELP!!! - by Iris Black - 31 Jan 2008, 05:15
Re: Help... please HELP!!! - by Sharma Josephine - 21 Jan 2009, 21:06