O creatura periculoasa
25 Jan 2009, 00:10
Cativa baieti ma chemasera la Lac Imi spusesera ca domnul profesor Plesneala era in pericol.
Desi eram in casa cercetasilor si domnul profesor nu prea ma avea la inima si nici eu nu il suportam, totusi m-am decis sa il salvez.
"Totusi e cel mai bun profesor de potiuni"
Si nu imi permiteam sa las un profesor sa in pericol. Asa ca zburasem repede spre Lac si o aud pe Kenya:
-"Repede, Sanara. Domnul profesor e pe fundul Lacului".
-"Nu nu voi face vraja cap in bula. Dureaza prea putin si lacul e destul de mare si de adanc"
Atunci imi scot sticluta cu potiunea Mermaid si iau o inghititura. Dupa ce ma transform in sirena, innot spre fundul lacului. Dar domnul profesor nu era nicaieri. Cobor si mai jos unde se facuse intuneric bine.
"Lumos maxima" si bagheta incepu sa lumineze pe distanta de 500 de metri. Nu se vedea insa nimic in afara de alge peste tot in jurul meu. Innotam in lac fara sa stiu spre ce directie ma indreptam cand deodata vad o pestera si in fata ei era domnul profesor Plesneala si Andru, o eleva.
-"Bine ca am ajuns la timp" nu cred ca vraja cap in bula iar mai fi tinut prea mult
-"Sanara? Dar ce s-a intamplat?"(spuse domnul Profesor cand imi vazu coada de peste.
Doar o inghititura de potiunea Mermaid.
Apoi i-am scos pe la suprafata pe domnul profesor Plesneala si pe Andru.
-Dar voi cum a-ti reusit sa ajungeti asa departe? (intreb eu)

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O creatura periculoasa - by Plesneala - 08 Mar 2008, 10:39
Re: O creatura periculoasa - by Black Rose - 08 Mar 2008, 11:16
Re: O creatura periculoasa - by Plesneala - 08 Mar 2008, 11:30
Re: O creatura periculoasa - by Black Rose - 08 Mar 2008, 17:00
Re: O creatura periculoasa - by Kennya Allen - 10 Apr 2008, 09:40
Re: O creatura periculoasa - by Sharma Sanara - 25 Jan 2009, 00:10