Vraja cutremurului
25 Jan 2009, 15:20
Eu ascultam predica lunga si plictisitoare a kennyei. Dupa ce kenya termina in sfarsit ii spun:
-Da, am intteles. nu voi mai calca pe aici. Cel putin nu singura. Dar sa fim multumite ca de data asta nu mi s-a intamplat nimic. Cel putin asa cred. Cred ca a vrut doar sa ma sperie. Apoi intorc capul uitandu-ma la o masa din celelalt colt al barului unde 2 vrajitori adolescenti tot elevi ai Hogwarts-ului se imbatasera si isi aruncau vraja Colorino unul pe altul. Ceea ce mie mi s-a parut amuzant si am am chicotit un pic. Un mic cutremur isi facu simtita prezenta. . Initial l-am ignorat privind in continuare la cei 2 cum se certau si se colorau reciproc. Chicotesc pentru a 2-a oara si de aceasta data inca un cutremur un pic mai mare isi facu simtita prezenta.
"Nu a fost decat o replica trecatoare a primului" gandesc eu. Insa peste cateva minute cei 2 vrajitori ma facura sa rad mai puternic. Priveam amuzata la certa celor 2 si nu mai puteam de ras. Am ras atat de tare de cei 2 care se certau incat m-a auzit pana si barmanul. In timp ce radeam un alt cutremur mult mai puternic isi facuse prezenta si zgudui tot barul cazand si cateva bucati din tavan.
"Apoi ma prinsesem si eu de vraja aruncata asupra mea de acel vrajitor pitic. De cate ori radeam sau macar chicoteam, pe o raza de cateva sute de metri in jurul meu pamantul se cutremura. Ceea ce insemna ca sunt condamnata sa nu mai pot rade sau chicoti vreodata.

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Vraja cutremurului - by Sharma Sanara - 25 Jan 2009, 12:05
Re: Vraja cutremurului - by Kennya Allen - 25 Jan 2009, 13:38
Re: Vraja cutremurului - by Sharma Sanara - 25 Jan 2009, 15:20
Re: Vraja cutremurului - by Sharma Sanara - 30 Jan 2009, 21:07
Re: Vraja cutremurului - by Sharma Sanara - 30 Jan 2009, 21:50

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cea mai periculoasa vraja Sharma Sanara 18 3,504 14 Jun 2009, 15:01