Inorogul salbatic
|
25 Jan 2009, 16:15
|||
|
|||
Departe, in adancul Padurii Interzise, se afla o pestera. In acea pestera era legat un inorog foarte salbatic. Fata de ceilalti inorogi care erau blanzi. Se spunea ca acel inorog nu poate fi imblanzit. Mie imi veni in minte sa demonstrez contrariul. Asa ca noaptea m-am furisat afara si am zburat spre Padurea Interzisa. O data ajunsa acolo langa pestera m-a intampinat un batranel ce avea parul alb si mustata alba in 2 fire rasucite.
-"Ai grija, printesa. Fulger e greu de imblanzit" -E.. Eu, printesa? -Da. Tatal tau a fost un vrajitor iscusit dar si rege a unui taram pe care putini il cunosc. -Si tatal meu a fost student la Hogwarts? -Da. A fost in aceeasi casa cu mine. Imi amintesc de parca ar fi fost ieri. Eram la Ochi de Soim. Si imi amintes acea zi blestemata in care Lordul Voldemort l-a ucis pe tatal tau. Ambitia mea de a putea sa demonstrez ca pot sa il ating macar un pic pe Fulger mi-a fost rasplatita. Imi amitisem de faptul ca muzica poate imblanzi animalle. Asa ca ii cantasem un pic iar el m-a lasat sa il mangai. In acest timp vine cineva. Un alt elev al Hogwarts-ului. Era... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Inorogul salbatic - by Sharma Sanara - 25 Jan 2009, 16:15
Re: Inorogul salbatic - by Shayera Holl - 25 Jan 2009, 16:58
Re: Inorogul salbatic - by Sharma Sanara - 25 Jan 2009, 17:50
|