Intalnire la miezul noptii
|
28 Jan 2009, 19:17
|||
|
|||
Mary o opri la timp pe Hermione, iar acest lucru parea sa nu ii plac foarte mult lui Aron, care spuse imediat:
" Ne mai intrerupi mult, domnisoara? Nu vezi ca aici avem probleme grave? " Mary insa nu il asculta, ci o chema pe Hermione, se indeparta de aceea fiinta ciudata, simtind ceva ciudat care ii cuprinde corpul, un fel de fior de gheata, care radia in jurul lui Aron. Fata nu avea incredere in Aron, cu atat mai putin in momentul in care isi aminti ce implica incantatia Legillimens. " Hermy, nu poti sa faci asta! " " Dar, ai zis ca singura cale... " zise Hermione, insa Mary o opri imediat. " Stiu ce am spus, dar mi-am amintit ceva: iIncantatia Legillimens poate avea si alte efecte. Ar putea sa patrunda in mintea ta si sa iti fure amintirile. " " Dar atunci cum as putea sa aflu care este adevarul? " Auzind intrebarea lui Hermione, Mary tacu, privi in gol, gandindu-se cum ar putea sa calatoreasca intr-o amintire a carti fara acea incantatie.Nu reusea sa gaseasca o alta solutie oricat de mult incerca, pana cand isi aminti brusc de pensivul lui Dumbledore.Ar fi putut sa calatoreasca si Hermione in amintirile cartii fara ca Aron sa mai aiba vreo influenta asupra ei. Tot ce avea se facut era sa ii ceara amintirea care avea legatura cu Hermione, promitandu-i lui Aron ca i-o vor inapoia apoi. Mary se apropie apoi de Hermione si ii impartasi ideea acesteia. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
intalnire de studiu | paffy camy | 2 | 1,175 |
27 Jul 2010, 14:12 Last Post: Luna Slytherin |