Thread Closed 
Intalnire la miezul noptii
28 Jan 2009, 22:41
"Imi place mult ideea!"spuse Hermione in soapta,dupa ce asculta ideea lui Mary."Dar crezi ce ne-o v-a da?"
"Nu stiu,dar putem incerca."spuse Mary.
Fetele se reitorsesera la ceilalti.Hermione il privi pe Aron cu o privire de gheata,cea ce il facu sa zambeasca.Mary privea cu subinteles la fete.
"Nu suntem de acord ca tu sa folosesti incantatia Legilimens pe Hermione.I-ai putea fura amintirile."spuse Mary.
"Perspicace fata..."spuse Aron pentru el,dar nu indeajuns de jos incat sa nu auda Hermione.
"Daca intr-adevar ai amintirile acestei fete da-ni-le si la vom vedea in Pensivul lui Dumbledore."continua Mary.
"Nu,Mary,nu are nicio amintire.Totul este o minciuna.Tot ce dorea era sa imi fure amintirile.Cand i-ai spus ca nu esti de acord sa imi intre in minte,a spus 'Perspicace fata'.Ce reiese de aici?Ca nu are nicio amintire."spuse Hermione nervoasa."De cand ma stiu oamenii incearca sa ma manipuleze,dar nu ma asteptat ca tocmai cele mai bune prietene ale mele sa imi faca una ca asta."
"Poftim?"intreba Mary neintelegand ce spusese Hermione.
"Cartile....cele mai bune prietene ale mele.Cuvintele sunt surorile mele."
Fetele rasuflara usurate.Dar Aron,dandu-si seama ca fetele au descoperit intentia lui se enerva si incepu sa straluceasca mai tare.Spuse o incantatie,iar din mijlocul palmei lui iesi un jet de lumina alba care o puse la pamant pe Hermione.Fata se lovi puternic la cap si ramase inconstienta.Aron incepu sa rada.
"Priviti-o pe prietena voastra...atat de slaba....si atat de naiva.Are cele mai pretioase amintiri din cate am vazut."spuse Aron.
Acesta se indrepta catre fata,pregatiti sa ii intre in minte,in corp,dar Mary se puse in calea lui.Aron intra in fata,iar aceasta cazu la pamant.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Intalnire la miezul noptii - by Hermione McGonagall - 28 Jan 2009, 22:41

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  intalnire de studiu paffy camy 2 1,181 27 Jul 2010, 14:12
Last Post: Luna Slytherin