pe patul de spital
|
28 Jan 2009, 23:59
|||
|
|||
Asa...Bella se scula din pat si iesi pe usa spunand:
"La revedere!" "Ce a mai apucat-o si pe asta?"intreba Alina Hermione facuse din umeri. Intre timp Shayera urca pe scari. Intre timp cele doua cercetase se intalni. Bella spuse: "Nah salut si pa...trebuie sa plec"si asa se piarduse pe scari in jos. Shayera facu o fata cam ciudata si caraghioasa. Facu din umeri si urca mai departe. Dupa cateva minute era la Madame Pomfrey. "Buna,ai patit ceva?"intreba aceasta "Da....ma doare rau gatul,si imi vine sa tusesc,dar nu pot...fiindca doare rau...chiar foarte"spuse Shayera deabea vorbind "A...si nu pot vorbi nici bine..."mai adauga fata. "Oho...esti racita rau....dar ce ai facut?...eh...nu mai conteaza...intinde-te...hei...dar unde e aialalta?"spuse Madame Pomfrey "Am...am vazut-o coborand pe scari...in jos"spuse Shayera aratand cu degetul catre usa de la iesire. "Offff...Doamne...fata asta..."spuse Madame Pomfrey Shayera se puse jos intr-un pat alaturat celor doua fete care tot ascundeau mancarea. Fata pufni incet in ras dar se opri cu mana la gat...o traznise o durere uriasa de gat. "O sa iti aduc o cana cu ceai fierbinte"spuse Madame si disparu in camera alaturata. Shayera se uita in jor dupa care spuse. "Nu v-am mai vazut pe aici...adica...pe mine nu m-ati mai vazut sa nu stiu ce e...dar...sunt Shayera Holl...Shery pentru prieteni"spuse fata cu greutate si avand mana la gat. "Eu sunt Hermione McGonagall si ea e Alina Potter"spuse Hermione "Sunt incantata....doamne...rau doare gatul asta"spuse Shayera intinzand-se pe pat "Haide...Madame Pomfrey nu pune multe intrebari dar noi da,ce ai patit?"intreba Alina "Eu?...sa spun adevarul...am caut in lac ieri...stiti gheata aia...ce a mai ramas de cand s-a topit zapada,am crezut ca tine...pe la margini tinea,dar cand am ajuns mai incolo am fost jos"spuse Shayera "Si de ce nu ai venit ieri?"intreba Madame Pomfrey care tocmai aparea cu o cana verde "Pai...am urcat in camera...am facut o baie calda,m-am imbracat...dar dimineata am crezut ca mor,m-am dus la bibleoteca,dar...acum am venit aici"asauga Shayera cu greu "Eh eh...bine...lasa...esti racita cam tare...foarte tare...dar lasa...o sa te faci bine"spuse Madame si pleca din nou. Shayera se intinse si in cateva minute veni un spiridus cu o tava cu supa calda,poate chiar fierbinte. Fata ii multumi la spiridus si acesta iesi afara repede. Shayera murmura ceva de genul "In sfarsit...mancare normala,m-am saturat de mancarea preferata a tatei...Doamne fereste!...auzi...Snitel cu scortisoara...chhh..." OCC ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
pe patul de spital - by paffy camy - 11 Jan 2009, 16:52
Re: pe patul de spital - by Alina Potter - 11 Jan 2009, 21:43
Re: pe patul de spital - by Shayera Holl - 11 Jan 2009, 22:38
Re: pe patul de spital - by Alina Potter - 12 Jan 2009, 00:13
Re: pe patul de spital - by Hermione McGonagall - 12 Jan 2009, 00:33
Re: pe patul de spital - by Alina Potter - 12 Jan 2009, 16:18
Re: pe patul de spital - by Shayera Holl - 12 Jan 2009, 22:14
Re: pe patul de spital - by Hermione McGonagall - 12 Jan 2009, 22:26