Thread Closed 
Misterul dintre paginile aurii
30 Jan 2009, 00:44
Mich se apropia cu repeziciune de locul unde se aflau cele 4 fete invizibile.
"Stiu ca este cineva aici si nu imi este frica deloc!Iesi afara ca de nu tot te voi gasi si voi arunca vraja Abracadabra pe tine!"Tipa baiatul enervat la culme de faptul ca nimeni nu-i raspundea.
Se dadu batut si se intoarse in spatele bibleotecii,la mormanul sau de carti unde isi vazu de treaba.
"Huh..multumim sanara!"Spuse Anna "Dar...voi 2 ce cautati?Carti?"Continua ea iar Reagan rapsunse
"Eu caut cateva carti despre istoria zanelor de demult..nu pot accesa aceste informatii altfel..asa ca..a trebuit sa ma fac nevazuta si sa vin aici in speranta ca printre cartile acestea prafuite si vechi voi gasi ceea ce imi trebuie..adica sa-mi cunosc stramosii!"Spuse fata in soapta
"Eu caut o serie de carti despre Potiuni periculoase...nu ma intrebati de ce..pur si simplu imi trebuie.."Spuse Sanara misterioasa"Dar voi ce cautati?"
"aa..pai cautam o carte "Viitorul In Prezent" Mich voia sa ne-o dea inainte de a-l suspecta de ceva ceea ce l-a facut sa ne dea afara..si nu cred ca o sa fie prea bucuros sa ne vada din nou...dar din cate am observat Mich tine in mana chiar acum cartea aceea iar eu cu Anna nu stim cum sa facem sa i-o luam"Spuse Ada iar fetele ramasera cateva minute pe ganduri.

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Misterul dintre paginile aurii - by Anna McNair - 30 Jan 2009, 00:44

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Misterul de dincolo de portile negre Eliza G. Blest 13 2,422 11 Dec 2011, 15:52
Last Post: Claire Afere