Vraja cutremurului
30 Jan 2009, 20:53
Usa localului se deschide cu putere, lovindu`se de perete. Anny se parea ca fusese in spatele loviturii puternice pe care o primise usa, dar nu era tocmai corect. Astropufa parea vlaguita si abia mai rasufla, respiratia fiindu`i insotita de dureri ascutite in piept. In ciuda zgomotului facut, aproape nimeni nu o observa. Fata era tare speriata si vazu pe cineva cunoscut. Intr`un colt se afla Kennya, insotita de o persoana necunoscuta. Anny zambi usor, multumita ca le`a gasit.

Kennya ii facu un semn fetei de langa ea si apoi arata spre Anny, care acum inchidea precauta usa. Zgomotului vocilor din bar se alatura pentru scurt timp si scartaitul usii. Astropufa isi facu loc prin multime pana la cele doua colege ale ei. Intre timp, fata incerca sa isi restabileasca ritmul normal pentru respiratia ei sa le poata spuna fetelor ceea ce avea de zis.

"B-b-buna !" se auzi slab salutul lui Anny. Kennya raspunse cu o fluturare usoara a mainii, iar Anny incepu sa vorbeasca repede, nemaiasteptand altceva :
"Offf fetelor .. am cam dat de probleme." Astropufa se uita la insotitoarea Kennyei, privind`o in ochi. "Mai ales tu.""Am fost in urma voastra ceva timp, destul cat sa vad ca te`a blestemat Groovyman. Nu este deloc de gluma cu el, caci este un vrajitor malefic. Mult timp a stat pe langa Cap-de-Mort si i`a invatat unele miscari prin care facea rau celorlalti. "

Fata facu o pauza, uitandu`se nerabdatoare in jur, sperand ca toti erau ocupati cu treburile lor. In scurt timp, isi muta din nou privirea necunoscutei.
"Stiu ca nu ma cunosti si nici eu nu te cunosc, asa ca nu ai niciun motiv pentru care sa ma crezi, dar Kennya e prietena mea si stie ca am dreptate. Apropo, eu sunt Anny. Acum cred ca e mai bine sa plecam de aici cat mai avem sansa asta."

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Vraja cutremurului - by Sharma Sanara - 25 Jan 2009, 12:05
Re: Vraja cutremurului - by Kennya Allen - 25 Jan 2009, 13:38
Re: Vraja cutremurului - by Sharma Sanara - 25 Jan 2009, 15:20
Re: Vraja cutremurului - by Charlotte Ambrosine - 30 Jan 2009, 20:53
Re: Vraja cutremurului - by Sharma Sanara - 30 Jan 2009, 21:07
Re: Vraja cutremurului - by Sharma Sanara - 30 Jan 2009, 21:50

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post