Eurovision
|
31 Jan 2009, 20:06
|||
|
|||
Pai nu trebuie sa ne'o dorim noi, trebuie sa ne gandim daca are sanse sa castige ...
Preferata mamei este Zero - Sunny Days , dar amandoua suntem de acord ca e groaznic cum canta live.. adica, doar cel care canta trebuie sa cante, ce naiba! Mai este unu' acolo care rage si strica toata melodia.. pff.. no chance. Apooi. Cu Pleaca! si The Balkan Girls avem sanse, cu adevarat, caci in prima, dupa cum este strigata melodia, aduce oarecum a rusa, si cum eurovision se tine la moscova.. amandoua sunt pline de viata.. si stau bine cu cantatul live. Si melodia de la Red Blonde este amuzanta si cantata atat de rapid, incat aduce a rusa. Blaxy Girls si Round n' Round sunt superbe. A doua mai poate castiga, dar cea de la Blaxy este cam lenta .. btw, oricum, e cula:-> Imi vine sa ma strangulez cand ii vad pe toti astia carora le place "Striga". E groaznica. H O R R O R . Nu vedeti fratilor ca nu putem, pur si simplu, sa castigam nimic cu asta? E prea.. miorlaita, nu stiu ![]() Stop era preferata mea, dar acum imi plac mai mult The Balkan Girls, Pleaca si Round n' Round. Melodiile sunt prea smechere. In sfarsit avem si noi ceva calumea.. si lumea, normal, are mintea prea plina de telenovele ca sa mai gandeasca normal si sa le voteze... Nici Alin Nica - Don't leave nu e pentru eurovision. Can you forgive, Striga, Purple [imi vine sa zic Piure=) exact asa se canta melodia asta.. pff..] , Love was never her friend sunt niste porcarii, dupa parerea mea... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Eurovision - by Briana Brighton - 31 Jan 2009, 16:42
Re: Eurovision - by Ginny Malfoy - 31 Jan 2009, 20:06
Re: Eurovision - by Lyra Dust - 31 Jan 2009, 21:33
Re: Eurovision - by Ada McNair - 01 Feb 2009, 15:10
Re: Eurovision - by Briana Brighton - 01 Feb 2009, 15:37
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |