Eurovision
01 Feb 2009, 15:10
* Alin Nica - Don't Leave : Pai.. sincer la melodia asta nu prea am fost atenta deoarece eu cu Anna ne jucam de-a twilight .. eram in buda.. ana era regele Wc, si eu eram vampir.. si eu o omoram cu Pieptanul si ea cu Wc'ul.. care era... calul
* Blaxy Girls - Dear Mama : ... cam naspa piesa dar sa zicem .. era destul de draguta... [nu sunt fana lor absolut deloc Finna] dar sincer chiar nu era pentru Eurovision ...
* Catalin – Stop : Sincer, a fost una dintre cele mai bune melodii care au foat. Nu pot sa spun.. deoarece absolut TOATE AU FOST GENIALE! fata de anul trecut anul trecut a fost mai mult caterinca decat eurovision.
* Costi Ionita - Can You Forgive : NOTA 1!!! naspa ca nu exista mai putin.. defapt;..0 deci 0 .. cea mai nasoala melodie care am auzit-o vreodata Smile
* Dalma - Love Was Never Her Friend - Sincer, asta merita sa castife. Are o vocee GENIALA fata asta ma rog. pIesa era cam lenta.. pentru eurovision, dar oricum era geniala
* Elena Gheorghe - The Balkan Girls : Nu prea mi-a placut, dar daca a castogat, nu avem ce face
* IMBA - Round & Round : O PROSTIE DE MELODIEEE DOAMNEE!! nasol rau!!
* Popas Band – Striga : Mi-a placut melodia asta sincer
* Red Blonde - Nu Am Cu Cine : Asta a fost melodia mea preferata DECI O ADOR O ADOR O ADOR!!! IMi pare rau ca nu au castigat
* Tabasco - Purple : Nu stiu ce au vazut majoritatea la astia.. ca mie nu mi-au placut deloc
* Tina - Pleaca : Sa zice.. dragutel.. naspa ca era in romana
* Zero - Sunny Days : Da.. si asta mi-a placut dar se aseamana foarte mult.. adica .. e ceva in genul snowpatrol sau coldplay si asta e cam naspa.. plagiatorii

Deci.. in principiu, toate piesele au fost bune adica.. fata de ajnul trecut cand a fost de cacat total deci.. na
>Happywide< Succes Elenei Gheorghe :-J

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Eurovision - by Briana Brighton - 31 Jan 2009, 16:42
Re: Eurovision - by Ginny Malfoy - 31 Jan 2009, 20:06
Re: Eurovision - by Lyra Dust - 31 Jan 2009, 21:33
Re: Eurovision - by Ada McNair - 01 Feb 2009, 15:10