Eurovision
01 Feb 2009, 15:37
Imi pare bine ca a castigat Elena si nu Blaxy Girls,desi eu vroiam sa plece altcineva la Moscova.
Dupa ce am ascultat melodiile si in semifinale si in finala plus ce am ascultat de pe net sau de fiecare data cand suna telefonul(am melodia Sunny Days ca sonerie)

* Alin Nica - Don't Leave - imi place melodia, domnul primar nu avea o voce rea, dar parca ii lipsa ceva si nu cred ca ar fi prins la public
* Blaxy Girls - Dear Mama - nu imi place melodia si nici trupa nu prea imi place. Le-a promovat Costi zi si noapte, dar juriului tot nu i-a placut
Bine ca nu a mai tipat Ruxandra ca in semifinala. Nu mi-a placut ca si-au pus si el aripi, au vazut la altii si gata... hai sa copieze si ele.
* Catalin – Stop - nu imi placea la inceput Catalin(cand a venit la Megastar), dar a devenit din ce in ce mai bun, iar melodia chiar mi-a placut
* Costi Ionita - Can You Forgive - o... da... Are niste gesturi de manelist Costi asta, daca ma uitam la el fara sa aud ce canta si fara sa fie prin spatele lui fetele cu viori ce mai era pe acolo, as fi zis ca isi lanseaza o noua manea
* Dalma - Love Was Never Her Friend - Dalma are voce buna, dar piesa nu era extraordinara
* Elena Gheorghe - The Balkan Girls - Draguta melodie, antrenanta, vesela... Succes la Moscova!
* IMBA - Round & Round - alt produs Costi Ionita care de asemenea nu imi place
* Popas Band – Striga - E geniala melodia, o ador! Mesajul se completeaza atat de bine cu acele costume....
* Red Blonde - Nu Am Cu Cine - Fetele chiar au voce, iar linia melodica era tare, chiar si versurile mi-au placut
* Tabasco - Purple - Are talent interpretul(am uitat cum il cheama) si melodia este foarte frumoasa
* Tina - Pleaca - Si Tina canta bine, dar cred ca are prea multe emotii. Din nou a cantat prost live... Mult mai bine a cantat la Maruta in emisiune, acompaniata doar de pian.Pacat ca nu a castigat ea...
* Zero - Sunny Days - Melodia mea preferata Love E adevarat ca nu a cantat extraordinar live, dar nu asta conta... mai aveau timp pana in mai. Din nou pacat ca nu au castigat!

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Eurovision - by Briana Brighton - 31 Jan 2009, 16:42
Re: Eurovision - by Ginny Malfoy - 31 Jan 2009, 20:06
Re: Eurovision - by Lyra Dust - 31 Jan 2009, 21:33
Re: Eurovision - by Ada McNair - 01 Feb 2009, 15:10
Re: Eurovision - by Briana Brighton - 01 Feb 2009, 15:37

Possibly Related Threads…