Cina intre prieteni
|
02 Feb 2009, 14:53
|||
|
|||
Deodata cele doua fete fusese intrerupte.
Shayera varsase paharul cu suc. "Scuze"spuse aceasta zambind si cautand un servetel. Cercetasa era absorvita de tot felul de ganduri...cum varsase sucul asa de usor?...nici nu il atinse bine. Sau era sigur,devenise mai neindemanatica decat credea ea ca ar putea fi. Cauta ce cauta servetele dar nu dadea de ele,se gandise sa le foloseasca pe ale ei,dar stai,de ce sa foloseasca servetelele parfumate pe care le cumparase cu o zi inainte?... "Ai de gand sa stergi odata?..."intreba Kennya la un moment dat. Shayera facu un semn ca nu gaseste servetele...schhh...era secretul ei ca are servetele parfumate,dar nu vroia sa le foloseasca... Deodata gasi la un Viperin un servetel. [Hei...era la masa Viperinilor,nu?...asa cred] Incerca sa faca ceva ca sa il sustraga de sub mana acestuia. Incerca cum ii era ei mai usor,faca ca acesta sa isi dea seama,Viperinul vorbea cu doi baiati asa ca nu era antent. Mai usor,dar mai greu...fiindca Viperinul se asezase cu cotul pe servetel. 'Sa trec sa il intreb?...adica...cum ar aparea:Buna,poti sa imi dai servetelul tau?...am facut o boacana si am nevoie de el...cred ca ar merge asa,sau...sa le foloseasc pe ale mele...nuuu...nici vorba...'isi spuse Shayera in gand in timp ce facea tot felul de mutre si daduse negativ din cap la faza in care isi spuse sa nu foloseasca servetelele ei. Cele trei fete de langa ea o priveau ciudat. De ce nu stergea Shayera odata?...ce vroia?..sa se razbune pe cineva de la Viperini patand fata de masa?..asta era planul ei malefic? Shayera inspira aer adanc si spuse catre baiatul de langa ea. "Hei...Buna,am o mica minuscula mititica intrebare..."spuse Shayera zambind Baiatul se uita la ciudat la Shayera si la felul cum se ruga si avea un zambet si o privire nevinovata. Shayera tacuse cateva minute. "Da?...ce doresti sa ma intrebi?"intreba baiatul "A...ai putea sa imi dai servetelul tau?...am facut o boacana,am nevoie de el"spuse Shayera la un moment dat si incepand sa isi roada unghiile cu o fata mai nevinovata. Baiatul se abtinuse cat putu sa nu rada sa umpla Sala de rasetele lui. "Pentru ce iti trebuie?...daca nu imi zici...nu iti dau"spuse baiatul orgolios "Bine,nu imi da...nu imi trebuie..."spuse Shayera se facuse o fata bosumflata intorcandu-se de langa baiat."Hai...imi dai?"intreba fata fara sa stea prea mult bosumflata si sa ii revina fata nevinovata Baiatul pufni in ras,dar nu tare,si se uita ciudat la Cercetasa sprijinindu-si barbia in mana care avea o privire foarte caraghioasa. Shayera mai privi odata nevinovat,iar acesta ii dadu servetelul. Fata se grabi sa stearga repede dar nu mai conta,era aproape usucata fata de masa. Shayera facu din umeri la privirea celor trei fete... ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cina intre prieteni - by Kennya Allen - 24 Jan 2009, 20:20
Re: Cina intre prieteni - by Shayera Holl - 24 Jan 2009, 23:06
Re: Cina intre prieteni - by Katy Perry - 24 Jan 2009, 23:53
Re: Cina intre prieteni - by Shayera Holl - 25 Jan 2009, 00:13
Re: Cina intre prieteni - by Hermione McGonagall - 25 Jan 2009, 13:18
Re: Cina intre prieteni - by Shayera Holl - 02 Feb 2009, 14:53
Re: Cina intre prieteni - by Kim Ryan - 08 Feb 2009, 22:31
Re: Cina intre prieteni - by Kennya Allen - 19 Aug 2009, 12:17