Conferinta messenger 9 februarie
|
10 Feb 2009, 17:41
|||
|
|||
Stiu sigur ca veti citit printre randuri datorita faptului ca ce voi posta este foarte mul, aproximativ 36 pagini word dar la fel de sigur e ca probabil vor fi si curiosi care vor dori sa vada ce s-a intamplat la conferinta noastra si sigur vor citi tot.
App. Scuzati de multi-post insa altfel da eroare ca "lungimea mesajului nu e autorizata" Adriana has joined the conference. ~onitzza~ ~bumbuc~ has joined the conference. george_pisleag: salut! Adriana: oke Adriana: 4 zweet_kizz_ady has joined the conference. Adriana: mai aveti pe cineva de pe forum in lista sa-i intrebati? zweet_kizz_ady: salut george_pisleag: salut! bine ai venit Adriana: sa ma scuzati daca nu raspund acum, dar ma mai uit prin lista dupa membri Adriana: sa-i intreb daca vor si ei zweet_kizz_ady: anna mcnair? dan_x_tream has joined the conference. dan_x_tream: neatza george_pisleag: salut! zweet_kizz_ady: neatza Adriana: deci pana acum ce idei aveti? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: asa si eu dan_x_tream: despe.... dan_x_tream: bago si p regane miss_arane has joined the conference. Diana-Elena Rotaru has joined the conference. dan_x_tream: Adriana: oh..ne-am mai strans miss_arane: =)=)=) Diana-Elena Rotaru: Salut george_pisleag: acum suntem 7 (numarul magic) zweet_kizz_ady: george_pisleag: mai asteptam si alti membri sau incepem discutiile? zweet_kizz_ady: si numarul meu preferat Adriana: si al meu Adriana: la fel Kim Adriana: zweet_kizz_ady: Adriana: a iesit cineva pana acum?O_O Adriana: sau mi s epare? Diana-Elena Rotaru: nope george_pisleag: Adriana incepem o conversatie de incalzire asa sau sa incepem cu un concurs proopus de mine? si adaptat la HP? Diana-Elena Rotaru: nu a iesit nimeni Adriana: Ok Geroge... Diana-Elena Rotaru: totusi as vrea sa stiu cine's miss_arane si zeweet_kizz_ady zweet_kizz_ady: intrebare de incalzire Adriana: ce ziceti sa incepem cu clasicul ce va determinat sa cititi si celelalte carti din HP dupa ce ati citito pe prima? george_pisleag: Deci concursul l-am explicat pe forum. zweet_kizz_ady: Kim Ryan george_pisleag: cine vrea sa fie prezentator(prezentatoare) eu propun pe Adiana Diana-Elena Rotaru: dieu tot pe Adriana george_pisleag: Adriana zweet_kizz_ady: si eu Adriana: ok..eu oricum nu pot sa particip ca sunt admina..desi mi-ar trebui ceva puncte pt casa=]]] Diana-Elena Rotaru: care...(dupa mine) e una dintre cele mai bune amine(nu ca au fost multe dar.. de imagine ) Diana-Elena Rotaru: Atunciii propun pe Dan si George george_pisleag: deci Adriana iti revine sarcina sa alegi un cuvant din HP (poate fi nume de personaj, vraja, sau altceva in eg cu HP) dan_x_tream: scz Adriana: lasa ca sunt eu dan_x_tream: am revenit dan_x_tream: am fopst plecat Adriana: voi sa castigati pct Adriana: pt casa george_pisleag: si aici pe mess pui ceva sub forma _ cate litere are cuv george_pisleag: si alegi un concurent zweet_kizz_ady: da zweet_kizz_ady: scuze Diana-Elena Rotaru: cine? george_pisleag: si el va tb sa intoarca literele si apoiu sa ghiceasca e explicat reg complet pe forum Diana-Elena Rotaru: ok Diana-Elena Rotaru: am vazut zweet_kizz_ady: mi-am amintit george_pisleag: ce ti-ai amintit? Adriana: George? ceva in genul spanzuratoarea? george_pisleag: Intr-un fel. Da. zweet_kizz_ady: mi-am amintit ca era explicat totul pe forum george_pisleag: .dar eu am privit concursul pe Kanal 1 se numea Kemaly Oyunu george_pisleag: se pare ca din acest joc s-au inspirat si ei cand au creat concursul dan_x_tream: back again a ramas cainele afara ) george_pisleag: e plictisitor jocul asta? poate propune altcineva alt concurs acum pe ultima suta de metri Adriana: si pun litera de la inceput si cea de la sfarsit? Adriana: si apoi underline in restul celorlalte cuv Adriana: ? george_pisleag: Nu. La concus nu se punea Diana-Elena Rotaru: as propune eu Diana-Elena Rotaru: un concurs zweet_kizz_ady: Nu mi se pare plictisitor... doar sa nu ne mai pierdem timpul explicandu-l george_pisleag: am vazut ca nu puneau insa concurentii de obiei alegeau sa le intoarca pe astea 2 primele si sapiarda 200 pct Adriana: nu ca e plictisitor..e prea complicat george_pisleag: noi putem sa-l adaptam cum dorim Diana-Elena Rotaru: pot propune si eu un concurs.. daca intereseaza pe cineva Adriana: avand in vedere ca doar tu l-ai vazut si stii regulile Diana-Elena Rotaru: unul simplu Adriana: zi Diana george_pisleag: ok sa vedem alt concurs atunci Adriana: voi scrieti ca eu ma duc sa caut ceva pe care sa va scriu ca sa stiu cui dau puncte Diana-Elena Rotaru: se pun intrebari in legatura cu harry potter, fiecare valorand de la 100 de puncte la 500, depinzand de dificultate... pentur fiecare raspuns corect concurentul primeste valoarea intrebarii, iar dupa un raspuns gresit pierde jumatate din valoarea concursului Diana-Elena Rotaru: intrebarii Diana-Elena Rotaru: pardon dan_x_tream: da dan_x_tream: ar fi o idee Diana-Elena Rotaru: ce ziceti? dan_x_tream: da dan_x_tream: eu unul sunt deacord zweet_kizz_ady: frumos si usor dan_x_tream: k stiu sa raspund dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: pai Diana-Elena Rotaru: sa vedem Diana-Elena Rotaru: desi mai bine ar fi sa il jucam contratimp george_pisleag: sau ar putea fi ceva in genul cu intrebari cu 4 variante si intrebarile sa creasca in puncte ceva in genul "vrei sa fii miliardar?" dan_x_tream: ar fi bine dan_x_tream: fara variante Diana-Elena Rotaru: si knd apar intrebari complicate(ex: cum se numeste capitolul in care harry a mers la Xenophilius Lovegood?) dan_x_tream: ar fi prea usor ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Conferinta 20:00 azi | Raizen Isildur | 15 | 3,284 |
05 Jan 2012, 21:29 Last Post: Kennya Allen |
|
Conferinta | Raizen Isildur | 16 | 3,553 |
11 Nov 2011, 23:26 Last Post: Bell Evans |
|
Conferinta - 4 septembrie | Bell Evans | 5 | 1,844 |