Conferinta messenger 9 februarie
|
10 Feb 2009, 17:42
|||
|
|||
Diana-Elena Rotaru: fara
Diana-Elena Rotaru: without Adriana: ar fii prea usor miss_arane has left the conference. Adriana: poate daca vrei un indiciu Adriana: si pierzi din puncte Diana-Elena Rotaru: da dan_x_tream: da zweet_kizz_ady: da dan_x_tream: dar mai bine intrebare dan_x_tream: simpla Diana-Elena Rotaru: indiciile ar trebui sa valoreze de la 50 pct in sus george_pisleag: fara variante, ok. cum a propus Diana e ceva in genul Lantul Slabiciunilor care a fodst pe pro TV intr-o vreme si acum e pe BBC Diana-Elena Rotaru: eu n-am azut acea emisiune zweet_kizz_ady: nu conteaza... super idem shery Adriana: nici euO_O george_pisleag: acoolo nu se dadeau variante si la fel intrebarile variaza de la 10 la 500 pct Adriana: ca de obicei nu ma uit pe posturi de genul decat la filme dan_x_tream: te crezi mai destept de cat un copil de clasa a 5-a dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: cn? dan_x_tream: nu sti emisiunea dan_x_tream: george_pisleag: a asta a fost pe Prima anu trecut parimise cu virgil iantu zweet_kizz_ady: daca imi pui intrebari din [ma scuzati] sexologie, da =]]]] dabija95 has joined the conference. zweet_kizz_ady: dabija95: Hello! zweet_kizz_ady: salut dan_x_tream: dan_x_tream: george_pisleag: hello! bine ai venit dan_x_tream: dan_x_tream: sal dan_x_tream: dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: da Diana-Elena Rotaru: bine ai venit dabija95: ca sa ma stiti, sunt Ron Moody Adriana: ok...deci sa ma gandesc la niste intrebari Diana-Elena Rotaru: si cum te cheama? dabija95: ce ar trebui sa facem? Adriana: explicati voi dabija95: adica care este tema sau ceva de genul acesta Diana-Elena Rotaru: se pun intrebari in legatura cu harry potter, fiecare valorand de la 100 de puncte la 500, depinzand de dificultate... pentur fiecare raspuns corect concurentul primeste valoarea intrebarii, iar dupa un raspuns gresit pierde jumatate din valoarea concursului. indiciile caloreaza de la 50 pct in sus george_pisleag: pai deocamdata Diana a propus un concurs de cultura generala cu intrebari din HP dabija95: da dabija95: sunt bun la asta Diana-Elena Rotaru: eu Diana-Elena Rotaru: am dat copy&paste dabija95: putem sa punem si noi intrebari sau numai Adriana are voie? Adriana: diana..cum era cu punctele?adica cel mai mare puctaj pt o intrebare si cel mai mic Adriana: numai eu banuiesc sa castigati Diana-Elena Rotaru: 100-500 Adriana: voi punctele si galeonii Adriana: asa Adriana: ok Diana-Elena Rotaru: iar cursul de schimb in galeoni Diana-Elena Rotaru: ? dabija95: Nu trebuie sa dam primii raspunsul, nu ? Diana-Elena Rotaru: pai Diana-Elena Rotaru: primul care raspunde corect castiga george_pisleag: cursul de schimb as propune 13 pct = 1 galeon Diana-Elena Rotaru: dar Diana-Elena Rotaru: sa de dea cineva startul dan_x_tream: nush dan_x_tream: nu mai bine Diana-Elena Rotaru: ca unii scriu mai incet dan_x_tream: prin pm dan_x_tream: ? Adriana: Ok...prima intrebare asa ca fiti pe faza Diana-Elena Rotaru: nope george_pisleag: sau sa se mai gandeasca Adriana. Am zis asa ca 13 e cifra magica Diana-Elena Rotaru: 7 este magica! dan_x_tream: aici pui interbarea dan_x_tream: ? george_pisleag: sau 137 pct = 1 galeon? dabija95: 7 este cea mai puternica! dan_x_tream: sau p forunm zweet_kizz_ady: ce ziceti de 100 de puncte un galeon? sa nu ne mai chinuim george_pisleag: poate sa fie si 7 pct = 1 galeon Diana-Elena Rotaru: seven is the best number. the best magic number Adriana: nu Adriana: 15 puncte un galeon Diana-Elena Rotaru: 10 pct=1 galeon dan_x_tream: unde pui intrebatrile Diana-Elena Rotaru: da dan_x_tream: aici sau p forum dan_x_tream: / Diana-Elena Rotaru: unde? Adriana: aici Diana-Elena Rotaru: ok dan_x_tream: aaa dan_x_tream: ok dan_x_tream: baga mare Adriana: 1) In ce incapere a fost inchis Sirius in anul III la Hogwarts? Diana-Elena Rotaru: in dan_x_tream: casa? dabija95: In turnul de astronomie Adriana: nu Adriana: nu Diana-Elena Rotaru: biroul lui filch Adriana: nu dabija95: Intr-un tiurn Adriana: nu trisati sa va uitati pe net dan_x_tream: intrun grajd dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: nu dan_x_tream: stiu k lam salvat in jo Adriana: nu dan_x_tream: joc Adriana: am zis la Hogwarts Diana-Elena Rotaru: pai a fost inchias in... Diana-Elena Rotaru: ah... zweet_kizz_ady: In Camera Secretelor Adriana: nu Diana-Elena Rotaru: Adriana: =]] zweet_kizz_ady: stiam Adriana: va dau idicii? dan_x_tream: in toaleta Diana-Elena Rotaru: in camerea necesitatii dan_x_tream: da dan_x_tream: dane Adriana: este intr-un birou dan_x_tream: indicii dan_x_tream: biruoul lui snape Diana-Elena Rotaru: plesneala Adriana: dar pierdeti din puncte Adriana: nu Adriana: plesneala Adriana: ce comici sunteti=]]]]]]]] Diana-Elena Rotaru: un indiciu dan_x_tream: biroul lui dumbledore Adriana: nuy dan_x_tream: biroul lui McGonagall Adriana: nope dan_x_tream: dan_x_tream: unde dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: slughorn Adriana: =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Adriana: nu zweet_kizz_ady: Lupin? Adriana: nu oana Adriana: nu kim Adriana: =]] zweet_kizz_ady: is tare : Diana-Elena Rotaru: un mic indiciu? zweet_kizz_ady: | dan_x_tream: da ink un indiciu Adriana: pierdeti din puncte Adriana: era profesor dan_x_tream: baiat/fata dan_x_tream: ? Diana-Elena Rotaru: baiat Diana-Elena Rotaru: cred dan_x_tream: profesor=baiat dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: da Diana-Elena Rotaru: chiar dabija95: biroul lui Aurora SInistra dabija95: sinistra Adriana: nope dan_x_tream: e fat asu baiat dan_x_tream: ? dan_x_tream: fata dan_x_tream: * Adriana: barbat dan_x_tream: in biroul meu : dan_x_tream: | zweet_kizz_ady: Diana-Elena Rotaru: pai... Diana-Elena Rotaru: fostul profesor de transfigurare? Adriana: nu=]] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Conferinta 20:00 azi | Raizen Isildur | 15 | 3,284 |
05 Jan 2012, 21:29 Last Post: Kennya Allen |
|
Conferinta | Raizen Isildur | 16 | 3,543 |
11 Nov 2011, 23:26 Last Post: Bell Evans |
|
Conferinta - 4 septembrie | Bell Evans | 5 | 1,844 |