Conferinta messenger 9 februarie
|
10 Feb 2009, 17:42
|||
|
|||
dan_x_tream: quiell ala dar ala era in 1
dan_x_tream: dan_x_tream: quirell* Adriana: am zis anul III dan_x_tream: Adriana: la hogwarts dan_x_tream: off dan_x_tream: nu stiu dan_x_tream: dan_x_tream: hagrid dan_x_tream: Adriana: va lasati batuti? Adriana: =]]]]]]]]]]]]]]]]]] Diana-Elena Rotaru: da dan_x_tream: HAGRIIID dabija95: biroul lui Biroul lui Flitwick ? dan_x_tream: zweet_kizz_ady: hai sa spunem toti profesorii la rand Adriana: da Ron Adriana: =]] Diana-Elena Rotaru: da Adriana: ala e raspunsul dabija95: Yupiiii dan_x_tream: dabija95: Adriana: o suta de puncte ca v-am dat prea multe indicii si a trecut mult timp dan_x_tream: next question!!! Diana-Elena Rotaru: yes dabija95: tell us...i want to know! dan_x_tream: me too Adriana: 2) Adriana: care este numele magazinului celor 2 gemeni Weasley? Diana-Elena Rotaru: bing dan_x_tream: bong Diana-Elena Rotaru: bong dan_x_tream: \ zweet_kizz_ady: Weasley Bin Bong dan_x_tream: bing bong dabija95: Wealey boing bong dan_x_tream: zweet_kizz_ady: bing* dabija95: bing bong dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: am zis prima dabija95: am gresit dan_x_tream: kre o raspuns Adriana: Kim a raspuns corect... Diana-Elena Rotaru: si eu Diana-Elena Rotaru: dar am scris gresit dabija95: Weasley Bing Bong Diana-Elena Rotaru: din graba dan_x_tream: si eu dan_x_tream: dan_x_tream: in fine Adriana: ba nu dabija95: da dan_x_tream: dan_x_tream: next dan_x_tream: Adriana: stai Adriana: elena zweet_kizz_ady: deci Adriana: a fost zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: nu conteaza zweet_kizz_ady: mai sunt intrebari dabija95: mi s-a dus falanga pe o ! Adriana: da stai dabija95: si am scris boing Adriana: ca nu diana Adriana: ca nu a zis si Weasley bing bong dan_x_tream: okkk dan_x_tream: am lamurit dan_x_tream: spune-ti urmatoarea dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: da Adriana: ba nu..Kim nu a pus G zweet_kizz_ady: exact Adriana: singurul care a zis complet a fost tot Ron zweet_kizz_ady: Adriana: =]]] zweet_kizz_ady: tastatura asta zweet_kizz_ady: dabija95: i am the best and f...k the rest Adriana: ok..urmatoarea intrebare george_pisleag: daca aveti microfoane se poate sa facem concursul oral? dabija95: nu dabija95: ca dati mai repede dan_x_tream: eu am dan_x_tream: george_pisleag: adriana ce spune george_pisleag: mrgem pe tastatura? dabija95: da Adriana: 3)Care este deparatamentul in care a lucram Rufus Sxrimgeon inainte sa fie facut Ministru Diana-Elena Rotaru: da Adriana: al Magiei? dabija95: aurori Adriana: nu Adriana: tastatura Diana-Elena Rotaru: aia cu roba mov dabija95: Departamentul aurorilor Adriana: nu e ron aurori dan_x_tream: de cercetare dan_x_tream: ? Adriana: nu dabija95: a fost seful departamentului aurorilor Adriana: nu george_pisleag: departamentul de control a creaturilor magice? Adriana: nu dan_x_tream: vrajusititei dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: da Adriana: nu dan_x_tream: relatii cu publicul dan_x_tream: ? Adriana: nu dan_x_tream: de control al creaturilor magice dan_x_tream: Adriana: nu Adriana: s-a mai zis dan_x_tream: accidentelor dan_x_tream: ? Diana-Elena Rotaru: departamentul de control al comunicatiiilor si transporturilor magice Adriana: nu dan_x_tream: de punere in vigoare a legillor Adriana: da Adriana: harry dan_x_tream: Adriana: 300 de puncte dan_x_tream: oo da dabija95: eu cat am ? dan_x_tream: le-am luat p toate la rand dan_x_tream: Adriana: tot 300..la intrebarea cu multe indicii doar 100 si la cealalta 200 dabija95: bn dan_x_tream: next dan_x_tream: Adriana: asa zweet_kizz_ady: george_pisleag: sa fie intrebari si din primele 2 vol Diana-Elena Rotaru: next dan_x_tream: nu dan_x_tream: dan_x_tream: sau da dan_x_tream: zweet_kizz_ady: sau nu conteaza dan_x_tream: din ce vrea Adriana: Care este porecla lui Sirius? dabija95: nu ma intereseaza de unde este Diana-Elena Rotaru: Amprenta dan_x_tream: amprentaa dabija95: Amprenta Adriana: diana Diana-Elena Rotaru: dan_x_tream: bv dabija95: zi ceva mai greu Diana-Elena Rotaru: yupyy dan_x_tream: dabija95: nu deastea dan_x_tream: daa dan_x_tream: cu ma fost prima dan_x_tream: Adriana: multi nu le stiu pe alea grele si trebuie sa dam dan_x_tream: cum a * Adriana: sanse la toti dan_x_tream: ok dabija95: ceva cum ar fi "Care a fost porecla lui Severus Plesneala?" sau ceva care apare in carti Adriana: Care este prenumele lui Ochi Nebun Moody? dabija95: Alastor Adriana: da roon Adriana: ron* zweet_kizz_ady: of dabija95: Alastor Moody dan_x_tream: asta sinhcer nu o stiam dan_x_tream: Adriana: =]]] dan_x_tream: aici suntem numa tocilari dan_x_tream: ? zweet_kizz_ady: eu? nuu dan_x_tream: adik nu ma consider dar toti ati citit cartilee dabija95: da Adriana: asa Adriana: urmatoarea dan_x_tream: dan_x_tream: : Adriana: Cati frati are Ron? dan_x_tream: 7 dan_x_tream: dabija95: 6 zweet_kizz_ady: 5 dan_x_tream: 5 dan_x_tream: 4 dan_x_tream: 3 dan_x_tream: 2 dan_x_tream: 1 Adriana: harry Adriana: a nimerit dabija95: aaaa si charlie dan_x_tream: dan_x_tream: cate pct dan_x_tream: dan_x_tream: 300 dan_x_tream: dabija95: erau 6 Adriana: Unde si-a ascuns Hagrid vechea bacheta dupa ce a fost exmatriculat? zweet_kizz_ady: nu conteaza zweet_kizz_ady: erau 7 in total dabija95: in umbrekla Adriana: da ron Adriana: ai intarziat oana Adriana: =]] Adriana: Cum o cheama pe prietena lui percy? dabija95: Luminita Limpede george_pisleag: Luminita Limpede Adriana: da Adriana: ron dabija95: I am tge chosen one dabija95: dabija95: Bill, Charlie, Fred, George, Ginny dabija95: Percy dabija95: erau 6 dabija95: eu am zis 6 dan_x_tream: nam fost p faza la interbarea asta orkm nu o stiam ) zweet_kizz_ady: pey... ron nu e fratele lui ron dan_x_tream: corect dabija95: da nu poate fi propriul frate Adriana: Cine i-a dat lui Hermione permisul sa intre in Sectorul Interzis? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Conferinta 20:00 azi | Raizen Isildur | 15 | 3,284 |
05 Jan 2012, 21:29 Last Post: Kennya Allen |
|
Conferinta | Raizen Isildur | 16 | 3,543 |
11 Nov 2011, 23:26 Last Post: Bell Evans |
|
Conferinta - 4 septembrie | Bell Evans | 5 | 1,844 |