Conferinta messenger 9 februarie
|
10 Feb 2009, 17:43
|||
|
|||
zweet_kizz_ady: McGonnagal
Adriana: nu zweet_kizz_ady: minerva Adriana: nu dan_x_tream: snape Adriana: nu dan_x_tream: dumbledore Adriana: nu dabija95: Lockhart Adriana: oana Adriana: a raspuns corect george_pisleag: Lockart dan_x_tream: nice dan_x_tream: =>D Adriana: =]] dan_x_tream: zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: bv george_pisleag: tastez cam greu )) zweet_kizz_ady: next george_pisleag: next Adriana: La ce varsta vrajitorii sunt considerati adulti? dabija95: 17 zweet_kizz_ady: 17 dan_x_tream: 04 dan_x_tream: 17 Adriana: ron dan_x_tream: george_pisleag: 17 Adriana: Cine l-a ucis pe Ochi Nebun Moody? dabija95: voldemort dan_x_tream: voldemoort dan_x_tream: Adriana: da ron dan_x_tream: da nu mai spune ochi nebun k numi place cum suna dan_x_tream: dan_x_tream: ) dan_x_tream: :]]]]] zweet_kizz_ady: dabija95: stiu dabija95: nuss dabija95: nici nu stiu cate puncte am Adriana: se castiga puncte si daca vrea poate sa-i transforme in galeoni Adriana: asa Adriana: urmatoarea Adriana: Care este adresa familiei Dursley? dan_x_tream: aoleooo dan_x_tream: stai sa iau cartea dan_x_tream: dabija95: nr 4, privet drive dan_x_tream: dan_x_tream: mda george_pisleag: Str Boschetelor nr 4 parca? dabija95: o stiu in engleza Adriana: bravo george dan_x_tream: > Adriana: aici vorbim romana ron dan_x_tream: dan_x_tream: dabija95: pai Voldemort este in engleza dabija95: sau ma rog din franceza vine dabija95: si inseamna Zborul Mortii dabija95: nuuuu zweet_kizz_ady: dan_x_tream: numi place franceza dan_x_tream: o urasc dabija95: nici mie dan_x_tream: si am 2 ore p saptamana Adriana: M-ai innebunit Ron..vad ca esti disperat dupa competitie Adriana: asa Adriana: urmatoarea george_pisleag: da next dabija95: dar m-am documentat pe net Adriana: Cine a distrus Matura Nimbus 2000 lui harry? zweet_kizz_ady: hagrid dabija95: salcia batausa Adriana: nu Adriana: da ron zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: am inteles... cine a adus matura Adriana: Asa..urmatoarea=]] dan_x_tream: da hagrid yo aduso dan_x_tream: ? dan_x_tream: dan_x_tream: defapt da zweet_kizz_ady: nush dan_x_tream: fulger ia dat-o mcgonagall Adriana: Cui ii apartine tabla de sah gicantica in volumul i? zweet_kizz_ady: ok zweet_kizz_ady: nu conteaza dabija95: mcgonagall Adriana: da ron dabija95: Minerva McGonagall dan_x_tream: zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: ce tare zweet_kizz_ady: nici eu dabija95: nu va ingramaditi la autografe! zweet_kizz_ady: dan_x_tream: da ce esti modorcea dan_x_tream: Adriana: Cum il cheama pe centaurul care l-a salvat pe Harry in Padurea Interzisa? dan_x_tream: omfg dan_x_tream: dabija95: firenze Adriana: da ron george_pisleag: Firenze dan_x_tream: d udne ai stiut wa dan_x_tream: zweet_kizz_ady: de unde stii atatea? dabija95: de pe net dan_x_tream: zweet_kizz_ady: pff nu-mi zi ca stii toate cartile pe derost dan_x_tream: trisezii dabija95: si am citit toate cartile dabija95: stiam astea de dinainte Adriana: Cum o cheama pe fantoma casei Astropufilor? dabija95: Elena oChi-De-Soim dabija95: Doamna Gri Adriana: da oana dabija95: aaaaa zweet_kizz_ady: bravo Adriana: Care este numele scolii lui Dudley? Adriana: bravo oana george_pisleag: Smeltings dabija95: aaa da dabija95: stiati ca j.k.rowling a zis ca Godric Cercetas traieste? dabija95: si este cel mai mare animagus din lume? dabija95: este Calmarul Gigantic Adriana: ok..gata cu concursul asta ca vad ca unii s-au plictisit....acum sa facem dezbateri zic eu Adriana: pe orice tema din HP dabija95: nuuuuu zweet_kizz_ady: ok Adriana: ba da dabija95: ma rog! zweet_kizz_ady: pff tre sa merg sa mananc Adriana: ca unii nici nu mai raspund dabija95: george_pisleag: si eu catre puncte am? dan_x_tream: pb Adriana: 200 george zweet_kizz_ady: vin repede dan_x_tream: eu am 600 Adriana: Pofta buna Kim zweet_kizz_ady: sper george_pisleag: ok mersi. zweet_kizz_ady: multumesc dabija95: eu cate puncte am si care este cursul valutar? daca esti amabila dabija95: mama...parca sunt Tom Riddle dabija95: numai ala se baga pe sub piele dabija95: ipotetic pe sub piele Adriana: nu,,oana ai 600 Adriana: iar ron Adriana: are 1400 dabija95: si care este cursul te rog! Adriana: si diana 200 dabija95: 1 galion este egal cu cate puncte Adriana: 15 puncte Adriana: un galeon dan_x_tream: brb la masa dan_x_tream: : george_pisleag: eu vreau pct mele transformate in galeoni Adriana: Ok... Adriana: oana dabija95: voi stiti de unde sa luati stiri Harry Potter ? george_pisleag: cred ca se paote alege sa ramana asa sau sa se transforme nu? fiecare cu alegerea lui? Adriana: ai un bonus de 100 de puncte ca ai raspuns la: Adriana: Adriana: ce ziceti sa incepem cu clasicul ce va determinat sa cititi si celelalte carti din HP dupa ce ati citito pe prima? dan_x_tream: eu vreau doar punctyele dan_x_tream: epntru casa dan_x_tream: dabija95: http://ro.veritaserum.com Adriana: ok..imi ziceti pe forum ok? Adriana: ca nu va tin minte acum Adriana: asa..sa ma gandesc la un subiect de dezbatere dabija95: de ce nu aruncat dumbledore potiunea aia pe jos? george_pisleag: Am citit prima carte si mi s-a parut forte interesanta. Vreau sa aflu cum se descurca Harry pana la urma. Eu mi-as fi dorit ca Harry sa nu se mai intoarca la Dursley ci sa stea la Weasley dabija95: in pestera? Adriana: nu george Adriana: nu se mai raspunde Adriana: la aia Adriana: =]] Adriana: pun acum un nou subiect Adriana: doar sa-l scriu george_pisleag: ok dabija95: de ce nu aruncat dumbledore potiunea aia pe jos? Dabija Stefan: in pestera? puteti sa veniti cu idei ? dabija95: l-a pus in pocal si nu putea dupa aceea sa il arunce? Adriana: Haideti sa vorbim chiar de forumul nostru. Ce va determinat sa va inregistrati? Care a fost prima voastra impresie despre forum si membri? Cine a fost primul vostru prieten si daca vreti sa povestiti ceva care va marcat cu privire la comunitate? dabija95: sau sa-l puna in gura si sa-l scuipe? dabija95: stai sa ma gandesc george_pisleag: Formatul RPG si faptul ca este concurs cu Galeoni si pct george_pisleag: george_pisleag: mai ales temele la rele de curs si magia dabija95: Mi-a placut ca este foarte asemanator cu uniiversul Harry Potter george_pisleag: este subiectul meu preferat zweet_kizz_ady: am revenit Adriana: si de prietenii care vi i-ati facut aici ce ziceti? Adriana: care a fost prima persoana care v-a atras atentia? dabija95: Prima impresie a fost ca este foarte organizat si in limba romana (nnu ca ar fi o problema in engleza) dar este accesibil mai multor oameni si de obicei nu am vazut forumuri Harry Potter romanesti asa de bine organizate! Adriana: La mine a fost Waydreamer cand m-am inregistrat pt prima oara si erau doar 15 membri inregistrati dintre care 6 activi Adriana: da oana=]]..ca scrisesei tu la parerea despre membri ca iti era frica de mine=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] zweet_kizz_ady: Siu de forum de la Shayera... de fapt inainte l-am gasit pe un site cu forumuri, dar asta e alta poveste... mi-a placut ca era RPG, ca era despre harry potter. Prima persoana care am cunoscut-o a fost Shayera, pentru ca vorbisem deja cu ea pe mess. Adriana: cred ca Ginny e prima care se observa in forum Adriana: ca este altfel zweet_kizz_ady: Adminii mi s-au parut cei mai de treaba care i-am intalnit. Mi-a placut umorul lui Ginny du Hahalina si autoritatea Kennyei zweet_kizz_ady: di* ana maria has joined the conference. ana maria: zweet_kizz_ady: salut ana maria: buna Adriana: Buna Anny..Mersi ca te-ai alaturat dabija95: prima persoana care mi-a atras atentia a fost nu mai tin minte (cum o cheama) ceva cu Ravenclaw si e din galati ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Conferinta 20:00 azi | Raizen Isildur | 15 | 3,284 |
05 Jan 2012, 21:29 Last Post: Kennya Allen |
|
Conferinta | Raizen Isildur | 16 | 3,543 |
11 Nov 2011, 23:26 Last Post: Bell Evans |
|
Conferinta - 4 septembrie | Bell Evans | 5 | 1,844 |