O intamplare neobiosnuita
|
13 Feb 2009, 14:32
|||
|
|||
Sanara.
-Buna! Ce mai faceti? Apoi vazand-o pe Ginny! Ah Ginny! Pe tine te cautam.Vroaim sa iti cer un sfat. Eu mergeam la biblioteca. Vii si tu cu mine? -Sigur ca vin. Raspunse Ginny. Apoi le facu semn si celorlati sa le urmeze. O data ajunsi in biblioteca ii spun lui Ginny. -Ginny, am venit sa aduc inapoi o carte de potiuni care am reusit sa o imprumut din sectorul interzis. Am gasit o potiune care sigur va face o farsa de propportii. Precis vom fi iertate azi. Doar e 1 Aprilie. Toata lumea e pusa pe farse astazi. Am vorbit cu Fred si George si nu mi-au spus ce farsa fac ci doar cui. Insa am trecut si eu pe langa biroul lui Snape si abia m-am putut abtine sa nu rad. Mai ales ca Snape era acolo si statea si se uita la biroul sau vorba aia ca vitelul la poarta noua. Potiunea la care m-am gandit si am preparat-o este o potiune care te face sa vorbesti o limba straina. Singurul lucru care ii mai trebuie este un ingredient care sa decida limba pe care o vei vorbi. Ma intreb ce trebuie pus ca sa vorbesti limba miceniana. De aceea te cautam. Apoi dupa ce va fi gata o sa o pun in cafeaua domnului profesor de aparare contra magiei negre. Asta avem ora urmatoare, noi cercetasii. Mereu domnul ingrijitor ii aduce cate o cafea. Mereu cand intram in clasa cafeaua domnului profesor e pregatita ca de obicei pe catedra. In plus aceasta nu e o farsa prea mare zic eu. E cat de cat acceptabila si totodata amuzanta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O intamplare neobiosnuita - by Moony Witch - 22 Nov 2007, 22:57
Re: O intamplare neobiosnuita - by Ginny Malfoy - 10 Dec 2007, 15:56
Re: O intamplare neobiosnuita - by Charlizze Di Rino - 11 Dec 2007, 00:06
Re: O intamplare neobiosnuita - by Ron Weasley - 14 Dec 2007, 22:31
Re: O intamplare neobiosnuita - by Avril Arakawa - 15 Dec 2007, 11:27
Re: O intamplare neobiosnuita - by Ingrid Lestrenge - 26 Dec 2007, 23:59
Re: O intamplare neobiosnuita - by Lenny Williams - 10 Feb 2008, 20:45
Re: O intamplare neobiosnuita - by Ginny Malfoy - 10 Feb 2008, 23:07