Prima petrecere de la Ollivander`s
|
14 Feb 2009, 21:19
|||
|
|||
Contrar obiceiului ei, Mary se trezise in acea zi de weekend mai tarziu. Ceasul indica ora 8, iar fata inca mai visa in patul cald din camera sa si ar fi continuat sa faca acest lucru daca varul ei nu ar fi trezit-o brusc:
" Hai, surioara! E ora 8 si tu inca mai dormi! " ii spuse Viktor in timp ce deschidea ferestrele de la camera lui Mary pentru ca aerul proaspat al diminetii de iarna sa patrunda in incapere. Glasul baiatului o destepta pe fata, care, uitand ca se afla in locuinta familiei sale din Pestera lui Godric, sari din pat indreptandu-se spre sifonier si cautandu-si disperata o roba.Din fericire, chipul zambitor al varului ei ii aminti ca aceea nu era o zi de scoala, ci una petrecuta alaturi de familie. In cateva minute, Mary se imbraca, isi aranja parul si cobori sa ia micul dejun, dar, spre surprinderea ei, Viktor era pregatit de drum si ii spuse fericit: " Azi imi voi cumpara o matura noua pentru vajthat.Mi-am strans economiile si sper ca reusesc sa imi achizitionez un Fulger... Vii cu mine la magazin, nu-i asa?" Cum ar fi putut sa refuze o astfel de propunere? Pe langa faptul ca adora vajthat-ul, Mary dorea sa faca si o vizita la magazinul "Pete si Caligrafie" pentru a isi cumpara o pana si un manual nou.Uitand de micul dejun, Mary pleca alaturi de varul sau spre Alea Diagon pentru cumparaturi. Dupa aproximativ o ora, 2 chipuri zambitoare ieseau din magazinul "Vajthat magic" tinand in mana un exemplar din matura Fulger, imbunatatita. Cei 2 erau chiar Mary si Viktor, care nu contenea in a isi lauda noua matura achizitionata, dupa cum chiar el remarca, "din propriile mele economii". Discutand despre Campionatul Mondial de vajthat si despre multe alte lucruri legate de scoala, cei 2 ajunsera in fata magazinului Ollivander's, zarira un anunt pe usa, il citira, iar apoi Mary intreba: " Intram? Cred ca ar fi distractiv, nu?" Insa baiatul era mult prea ocupat sa isi admire matura si nu accepta sa mai ramana o clipa pe Alea Diagon fara a le arata si parintilor sai ceea ce si-a achizitionat. Dezamagita ca varul ei nu dorea sa o insoteasca, Mary intra in magazin sperand sa intalneasca pe cineva cunoscut care sa nu rada de hainele sale nepotrivite pentru o petrecere.Cercetasa o zari imediat pe Kennya, cea care organizase petrecerea, o saluta apoi se apropie de o masa la care statea Ginny, Sanara si o fata pe care nu o mai vazuse pana atunci. " Buna! Eu sunt Mary Mystery!" Cercetasa afla ca cealalta fata se numea Kim si era Viperina, iar apoi intelese ca invitatele cautau o idee pentru un joc, insa Mary era sigura ca aceea idee va veni chiar de la Ginny, astropufa avand mereu cele mai ingenioase solutii. Cu astfel de invitati si cu o atmosfera calda si placuta, petrecerea promitea sa fie una de neuitat. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Prima petrecere de la Ollivander`s - by Kennya Allen - 13 Feb 2009, 20:55
Re: Prima petrecere de la Ollivander`s - by Sharma Sanara - 13 Feb 2009, 21:29
Re: Prima petrecere de la Ollivander`s - by Kim Ryan - 13 Feb 2009, 21:40
Re: Prima petrecere de la Ollivander`s - by Ginny Malfoy - 13 Feb 2009, 22:27
Re: Prima petrecere de la Ollivander`s - by Kennya Allen - 13 Feb 2009, 22:54
Re: Prima petrecere de la Ollivander`s - by Kim Ryan - 13 Feb 2009, 23:33
Re: Prima petrecere de la Ollivander`s - by Briana Brighton - 14 Feb 2009, 21:19
Re: Prima petrecere de la Ollivander`s - by Kim Ryan - 16 Feb 2009, 20:17
Re: Prima petrecere de la Ollivander`s - by Ginny Malfoy - 20 Feb 2009, 17:33
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ollivander - Stocul II | Kennya Allen | 6 | 3,195 |
13 Oct 2012, 15:58 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Ollivander - Stocul I | Kennya Allen | 0 | 1,357 |
30 Sep 2008, 18:45 Last Post: Kennya Allen |