Boys and girls, fire and water. Girls and girls, DISASTER!
15 Feb 2009, 13:28
Uuh;Wink Thanks Anna, Ginny, Alicia! Yeah, m-am gandit la ficul asta(era cat pe-aci sa zic ficusul asta=))) de ceva timp. Adica, cam asa se intampla si la scoala. Oricum, o sa tin cont de indrumarile voastre si o sa mai repar pe ici-colo.
App, si personajele principale(Judi si Bella)au fost inspiate din viata reala. Adica eu seman cu Judi, colega mea cu Bella. Mie imi plac toate numele ce incep cu "J", iar colegei mele Bella. Poza cu Judi este chiar Kristen Stewart din TwilightLoveLove.

Capitolul 2

In sfarsit, libertate. Nu genul acela de libertate, atunci cand scapi pentru totdeauna de un anumit lucru. Nu. Ci libertatea aceea de scurta durata.
-Hei, zambeste. A venit weekendul, in sfarsit!spuse Bella, cand tocmai iesisem din curtea scolii.
Era foarte vesela, uitand parca de incidentul de mai devreme.
Am suras usor, indreptandu-mi privirea spre Cindy si gasca ei. Vorbeau de zor ca de obicei langa colegii din clasele mai mari.
-Si maine ne intalnim la mall, caci trebuie sa-mi cumpar neaparat acel telefon cu pietre pretioase! Nu este foarte scump, doar 5.000 de Euro!spuse Rebecca, dandu-si pe spate parul lung.
-Ah, insa sa vii mai intai pe la mine. Trebuie sa-mi fac manichiura. Doar au trecut 3 zile!!zise si Cindy zambindu-i unui baiat, incercand sa para fermecatoare.
Cand am trecut pe langa ele m-am gandit ca cel mai corect ar fi sa le salut. Nu pentru ca neaparat vreau sa fiu politicoasa, ci pentru ca asa ma respect pe mine. Iar asta e cel mai important.
-Salut!spusei, cu jumatate de gura.
Rebecca se intoarse, si cu un zambet arogant mi se adresa:
-Nu cred ca te-a salutat nimeni!urmand sa isi continue discutia "atat de elevata".
Mi-am dat ochii peste cap intr-un mod cat de poate de dramatic, gandindu-ma ca ignoratul va fi salutul de baza de acum incolo.
-Esti nebuna?intreba Bella, privindu-le cu coada ochilor. Ele nu merita nici macar sa le dai atentie. Ma rog...
Am observat ca incerca sa scoata ceva din buzunarul blugilor.
-Uite, ia asta! murmura si intinse o bucata de hartie.
-Ce este?am intrebat suspicioasa.
-Vreau sa vii neaparat duminica la mine. Organizez o petrecere pentru a sarbatorii cea de-a 39-a aniversare a parintilor mei. Te roog!!
Am zambit si am afirmat, gandindu-ma ca asta ar fi prilejul perfect de a mai iesii din casa.
-Deci...am inceput, uitandu-ma la varful pantofilor, cine mai vine la petrecerea ta?
-Vine aproape toata clasa, asta am facut in ora de Chimie. Binenteles ca C.M.N.F.D.L. nu au ce cauta la mine acasa!
~~~~~
-Mama, am strigat, 'aterizand' pe presul din fata usii de la intrare. Mama!
-Da, da, acum!
Mama mea era cea mai importanta persoana din lume(in mod subiectiv, binenteles. Parerea lui Judi). Nu purta pica, foarte diplomata, si in plus FOARTE directa!
-Amm, Bella organizeaza o mica petrecere la ea acasa duminica, si ma gandeam ca poate...
-Imi pare rau, scumpo, insa duminica trebuie sa mergem la Doamna Steward pentru a semna niste acte. Oricum, maine poti sa stai cu prietenii tai cat vrei tu!
-Insa nu am chef sa stau cu Rebecca toata dupa-amiaza!
Mama insa nu parea deloc induplecata.
-Nu poate fii chiar asa de rea! Mie mi se pare o fata cat se poate de finuta si respectoasa.
'Numai asa nu este ea' mi-am zis eu in gand, gandindu-ma ca mama putea fii cateodata mult prea naiva.
-Oricum, asa ramane stabilit! Hai la masa!
Si zicand astea se intoarse in bucatarie.

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Boys and girls, fire and water. Girls and girls, DISASTER! - by Iseult Cromwell - 15 Feb 2009, 13:28