De Valentine's Day
|
16 Feb 2009, 17:34
|||
|
|||
Ooc: Stiu ca a fost acum doua zile Valentine's Day, dar am vazut ca nu a deschis nimeni un topic pe aceasta tema, asa ca m-am gandit ca ar fii frumos sa facem o petrecere RPG. Nu mai e nevoie de pregatiri, oricum suntem in intarziere.
Bic: O noua zi, noi experiente. Kim se trezi de dimineata. Era sambata, dar ceasul sunase la ora 6:30. Vazu calendarul de deasupra patului. Era 14 februarie, iar cateva inimioare pluteau pe langa data. Atunci isi aminti: era Valentine's Day - Ziua Indragostitilor! Lua de pe noptiera fotografia cu prietenul ei, sopti ceva si o saruta. Fata se imbraca cu o roba festiva din dulap si iesi din camera cu pasi mici, cum facea intotdeauna cand se trezea prima. 'Damn! Am uitat sa-i iau cadou lui Will!' gandi Kim cand vazu ursuletul de plus de pe fotuluiul din Camera de Zi. 'Ce sa fac?' se panica ea. 'Stiu! Ii scriu o felicitare. Oricum, baietii trebuie sa cumpere cadourile in aceasta zi.' se gandi fata, asezandu-se pe fotoliul de langa semineu si luand o felicitare cu coperta rosie de pe masuta de alaturi. Se stradui sa scrie frumos... [center]~Dragul meu Will, Daca ti-as spune ca te plac, te-as minti si pe tine, si pe mine. Asa ca iti spun... Te iubesc! La multi ani de Ziua Indragostitilor - ziua noastra si sper ca aceasta sarbatoare sa iti umple inimioara de bucurie! Te iubesc mult, puisor! Cu dragoste, Kim~[/center] Reciti felicitarea si zambi in sinea ei. Era destul de bine. Iubitului ei ii va placea cu siguranta textul. Mai desena cateva inimioare si lua un plic roz cu stelute. Scrise pe el ~La multi ani de Valentine's Day! Te iubesc, Will!~ si infiltra scrisoarea inauntru, dupa care sigilase plicul cu lipici parfumat. 'De unde au aparut toate scrisorelele si plicurile astea?! E ca si cum cineva stia ca voi avea nevoie.' mai gandi Kim. William va veni in Sala Mare, asa ca il va astepta cu scrisoarea acolo. Coridoarele erau pustii si se parea ca era singura eleva treaza, insa nu era asa. Cand intra in Sala Mare, le recunoscu pe cateva prietene ale ei citind ziarul de azi. Printre ele se afla si... ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|