Polifourelements
17 Feb 2009, 17:27
"Hei!! Nu este corect!! " urla Ada nervoasa . " Vroiam un pat in care sa dorm numai eu . nu sa-l impart si cu altcineva . "
Fata se intoarse suparata catre camera principala si se aseza din nou pe fotoliu fiind urmata de Nereida care avea un brat de dulciuri cu caramel . " Deci.. dupa cum spuneam , imi dai mie caramelul . " spuse Ada si ii lua fetei bomboanele.
Nereida nu se lasa mai prejos, si i le lua inapoi . Asa au facut vreo 10 minute, pana cand Debora facu o fata gen ":|" si ... le multiplica dulciurile .
" MULTUMIIIIM!!!" facura cele doua fete, acum certandu-se care sa ia mai multe .
" Eu sunt mai mare, deci am dreptul sa iau mai mutlte!! " facu Nereida .
" DA.. si ce daca? >Tounge " raspunse Ada care acum baga o gramada in gura .
Nereida facu ceva in gen ":-@" si pana la urma se alesese doar cu vreo 50 de ciocolatele cu caramel in loc de 52...
Sanara inca statea pe patul cel mare si se pare ca se uita la ceva foarte atent .
" Daca m-ar interesa, ar fi o treaba.. " si ada se opri si isi dori cu ardoare ' sa mai fie o camera cu pat cu baldachin!! Sa mai fiee!!!! " si astfel o usa aparu in alt colt . Ada se indrepta spre ea cu mare viteza, iar cand deschise usa, gasi un fel de camara, si niste sos de rosii ii cazu pe cap .
" Da... ce grozav! Se pare ca aici se afla patul cu baldachin pe care mi-l doream eu . "

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Polifourelements - by Anda Black - 09 Aug 2008, 15:41
Re: Polifourelements - by Ada McNair - 09 Aug 2008, 21:23
Re: Polifourelements - by Nereida Devon - 16 Sep 2008, 16:17
Re: Polifourelements - by Ada McNair - 04 Oct 2008, 17:45
Re: Polifourelements - by Nereida Devon - 06 Oct 2008, 19:46