Emotii
17 Feb 2009, 20:28
ooc:Sanara,Stacia s-a asezat la masa Astropufilor.Din cate stiu eu in Marea Sala,cercetasii stau la o masa,astropufii la o alta masa,deasemenea Viperinii si Ochii-de-Soim.Nu au cum sa se amestece.

bic:Hermione intra in Marea Sala.Desi mai fusese cu un an in urma,decoratiunile ii taie respiratia.De data aceasta profesorii se intrecusera pe ei insisi.
Dupa un timp,Hermione lasa decoratiunile si se uita spre masa Astropufilor.Era aproape plina.Observa cateva locuri libere in margine.Dar acolo mai era o fata.Hermione nu statu pe ganduri si se indrepta spre locul liber.Se aseza extenuata si incepu sa isi puna diferite mancaruri pe farfurie.In acest timp fata observa ca Sanara discuta cu fata cea noua.Se hotara sa se bage si ea in vorba.
"Buna!Eu sunt Hermion McGonagall.Tu cine esti?"
"Cu mine vorbesti?"intreba fata cea noua uitandu-se in ambele parti.
"Da cu tine.Observ ca esti noua.Trebuie sa imi cunosc colegii,nu?"
"Da...Sunt Stacia Sabre.Acum am ajuns si eu la Astropufi."
"Iti va placea in aceasta casa.Sa o onorezi cum trebuie!"
"Bine."spuse Stacia zambind.
Hermione ii rapunse la zambet,apoi isi indrepta atentia spre farfuria ei.'Mi-ar placea sa fie Anny sau Ginny aici!As vrea sa vorbesc cu cineva.Dar daca...'isi spuse Hermione in gand,intorcandu-si privirea spre fata cea noua.
"Ce vei face dupa cina?"
"Nu stiu...Probabil imi voi despacheta lucrurile.De ce intrebi?"
"Ma gandeam ca am putea face ceva....Hm...hm...dar nu am idee ce!"
Stacia incepu sa rada,iar Hermione facu la fel.
"Am sa ma gandesc la ceva."spuse Stacia inca razand.
"Bine.Acum hai sa atacam aceasta mancare."
Hermione incepu sa manance,gandindu-se la acea seara,la acea zi.
Abia atunci si-a dat seama ce zi a avut.S-a despartit de parintii ei pentru un alt an plin de peripetii.S-a urcat in tren impreuna cu sora ei,dar s-au despartit si ele,atunci cand au intrat pe usa castelului.Amandoua o vor regasi pe bunica lor....deasemenea vor gasi si noi aventuri.Hermione zambi in sinea ei...stia ca zile ca aceastea va mai avea,cel putin la inceput de an.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Emotii - by Stacia Sabre - 17 Feb 2009, 10:00
Re: Emotii - by Sharma Sanara - 17 Feb 2009, 12:28
Re: Emotii - by Hermione McGonagall - 17 Feb 2009, 20:28
Re: Emotii - by Sharma Sanara - 17 Feb 2009, 20:56
Re: Emotii - by Stacia Sabre - 17 Feb 2009, 23:46
Re: Emotii - by Hermione McGonagall - 08 Dec 2009, 14:00
Re: Emotii - by Charlotte Ambrosine - 08 Jan 2010, 17:23