Balul de Craciun
|
18 Feb 2009, 00:47
|||
|
|||
Fata se intoarse, ii observa privirea si se uita in alta parte. Nu il mai vazuse pana atunci pe acel baiat. Sa fie si el nou? Probabil ca e de la Viperini, asta explica faptul ca avea cravata verde. Alex observa si el o insigna cu stema viperinilor pe bluza secsi de pe fata. 'Ce-ar fi sa vorbesc cu el?' isi spuse Kim Ryan.
"Buna!" spuse fata, apropiindu-se de baiat. "Nu te-am mai vazut pe aici. Esti nou... cumva?" mai flirta ea. "Salut! Da, sunt nou. Am venit de la Durmstrang." "Aha. Si esti la... sa ghicesc. Viperini?" "Ai ghicit." ii facu Alex cu ochiul. "Ti-am observat cravata verde. Apropo, frumos costum. Imi plac elevii ce poarta haine Incuiate. Nici mie nu prea imi plac robele astea..." "Deci o sa fim colegi de casa?" "Exact. Poate ma ajuti si pe mine la Potiuni. Nu prea sunt o maestra." zambi Kim. Ooc: Eu :-> Sper ca nu te superi ca am inceput sa vorbim. Nu prea aveam ce sa scriu ![]() ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,799 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,834 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |