De Valentine's Day
|
18 Feb 2009, 22:57
|||
|
|||
Shayera se trezi chiar la acea ora.
Tresari cand isi amintise ce zi era azi.Oricum nu prea avea chef de nici un bal,nu avea partener. Dar de ce sa piarda asa ceva?...oricum... Nici un cuplu din castel care parteau ca se sarutau in Marea Sala nu ii faceau pofta de nimic. Fata pufni in ras la acel gand. Isi prinse parul cumva,isi lua o rochie,dar dupa ea era prea devreme,dar ce conta? Cobora jos pe scari si era sa se impiedece,cu tot ca avea balerini in picioare [am zis ca nu imi iau sandale cu toc,nu? ] Zambi incet cand privi printre usile Salii Mari s intra acolo uimita. Iubea decoratiunile din sala,chiar ii placea combinatia culorilor. La prima vedere avuse aceeasi privire ca si Viperinul care statea vis-a-vi de ea. [am scris bine faza aia cu vis-a-vi? ] Nu ca nu ii placeau cuplurile,dat totusi,era exagerat. Sau,oricum,era Ziua Indragostitilor,care era faza? Cercetasa il privi pe Viperin si pufni incet in ras fiindca intelese la ce se gandea acesta,pe expresia fetei pe care o avea. Se apropie de el si spuse: "Buna,sunt Shayera Holl,poti sa imi spui Shery." Biatul se uita la ea si spuse "Alex,incantat" ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|