You are in my head
|
18 Feb 2009, 23:45
|||
|
|||
OOC: +18
Alex statea tolanit in pat. Statea si canta la chitara incercand sa compuna un cantec pentru cineva special. Insa nu putea sa se gandeasca din cauza ca era prea multa galagie in jur. I si lua pergamentul o pana si cerneala isi puse chitara dupa gat si iesi din camera. Stia unde se ducea, in Camera Necesitatilor. Intra si se aseza pe un pat foarte moale. Aparu langa pat o masa unde era foarte multa bautura. I si puse in pahar wisky si incepu sa cante la chitara. Nu stia inca despre ce era vorba in cantec insa negativul il facuse. Partea cea mai grea la un cantec dupa parerea lui e sa gaseasca versurile potrivite. Lua inca o gura de wisky si incepu sa cante cu glas tare: -Mi-amintesc mereu de tine De nopti ce nu aveau sfarsit... A fost si rau, a fost si bine Dar langa tine totul era...linistit S-a-ntamplat demult, Dar de-atunci n-am putut sa te uit... Orice s-ar intampla... Te voi cauta... ReFrEn: Tot ce-a fost intre noi A fost si soare si ploi Ti'am dat dragostea mea N-aveam comori Iti mai amintetsi cand visam? Aproape atingeam norii... Azi te chem inapoi Sa fim amandoi Sa visam impreuna pana-n zori A fost o joaca-ntre noi? Sau chiar ne'am iubit? Azi nu mai pot fi fericit... Mai am o singura intrebare... Ce a fost intre noi doi... Dac-ai ales la intamplare: Sa fi cu mine,sa fim amandoi? S-a-ntamplat demult, Dar de-atunci n-am putut sa te uit... Orice s-ar intampla... Te voi cauta... Insa cand dori sa continue Staf intra inauntru. -Buna, Staf.. ii spuse el cu o noanta de timiditate in glas. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|