De Valentine's Day
|
19 Feb 2009, 00:10
|||
|
|||
Shayera facu o fata indicnata.
Ce era ea?Barfitoarea scolii? Ea nu spunea niciodata nici ca au un elev nou,dapoi sa mai imprastie chestii care ei imi pareau destul de dureroase. Sau asa ii pareau ei. "Pai,eu am o sora care este in ultimul an,la Astropufi,Dayana,si un frate care a terminat scoala acum doi ani,a fost la Viperini,si,ce sa mai zic,tata e certat cu el,fiindca el vroia sa faca parte din Ordinul Phoenix,si tata nu era de acord,cica ajungeau doi membrii ai familiei in Ordin.Fratele meu s-a suparat,nu l-a ascultat si a plecat,acum sta intr-un apartament,si nu se prea inteleg cu tata,de aceea ne viziteaza asa de rar"spuse Shayera indiferenta dar totusi suspinand. Federic,fratele ei,ii fusese cea mai apropiata persoana din cate cunoscuse.Acum vorbea cu el prin scrisor,dar nu era asa de bine cum vorbeau pe viu. Totusi,incerca sa tina capul sus,si sa nu para ca acel subiect o descumpanea. Ridica capul sus si zambi cu coltul gurii. Parca spunand si ea "Ai putea sa nu imprastii nici tu aceste lucruri?" ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|