You are in my head
|
19 Feb 2009, 10:50
|||
|
|||
<Da, oarecum. Insa eu nu prea ma pricep in a compune negative. Cu versurile ma descurc.>
-Atunci poate vom compune impreuna niste melodii. Am de gand sa imi formez o trupa rpck. Iar cum cred ca tu cunosti persoane din castel, m-ai putea ajuta. ii spuse el zambindu-i. Incepu sa cante la chitara, insa de data asta doar canta la chitara un solo de-al lui. Fata de ce cantase el la inceput acum daca il auzeai credeai ca este alta persoana. <Versurile au o semnificatie anume pentru tine?> Fusese o intrebare data sub centura. Il lovise. Nu stia ce sa faca, sa ii spuna "Stii chiar daca nu iti vine sa crezi eu am fost inselat de o fata, de care eram indragostit." nu, nici vorba, poate o sa ii spuna si lucrurile astea, insa cand se vo intelege mai bine. Pentru inceput era de ajuns sa spuna nu. -Nu, desi... nu, chiar nu au nici o importanta. spuse el intr-un final. Se uita la fata si o intreba. -Ai iubit vreodata pe cineva? Stii cat doare sa fii inselat de persoana pe care o iubeai cel mai mult? Stii cum e sa iti spuna in fata ca te iubeste, iar pe la spate sa faca sex cu cel mai bun prieten al tau, insa cu tine nu? Nu, cu tine nu o face pentru ca ea e virgina, si nu vrea sa isi inceapa viata sexuala acum. Stii cat doare sa aflii toate astea? Stii? ii spuse el enervandu-se. Lua un pahar de pe masa si il sparse in palma. Acum sangele cald curgea din palma cazand pe pat. -Nu poti sa iti inchipui cat doare, si nu ma refer la pahar. ii spuse el incercand sa schimbe atmosfera, vrand sa nnu o sperie pe fata. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|