You are in my head
|
19 Feb 2009, 12:07
|||
|
|||
<Nu te-am considerat niciodata in pampalau. Poate doar ingamfat, insa asta inainte sa te cunosc mai bine. Esti probabil cea mai calma persoana pe care am intalnit-o.>
Nu ii venea sa creada ce crede fata despre el. Nu isi putea imagina, adica el calm? Stai, a zis ingamfat? Nu, poate sunt malitios, insa nu sunt ingamfat. -Merci, si eu cred deaspre tine ca esti o fata.... frumoasa. i spuse frumoase, adica, nu era o minciuna era blonda. El adora blondele. <Toate cantecele tale sunt despre dragoste? Sau ai si subiecte mai vesele?> El are tot felul de cantece. De toate categoriile. -Poi, eu cant rock, iar aici intru intr-o categorie in care pot canta ce vreau, despre ce vreau. Da, am mai multe cantece, chiar daca stau bine sa ma gandesc peste 500, si nu mint. Se uita la ea, era blonda, iar el acum isi dadea seama. -Oricum am si eu cantece preferate. De exemplu Daite Senorita. si incepu sa il cante. ooc: daca vrei sa auzi melodia, cauta pe youtube Yamapi, si vei gasi Daite Senorita. Defapt Yamapi este personajul lui. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|