De Valentine's Day
|
19 Feb 2009, 23:20
|||
|
|||
Hermione era in Camera de Zi.Se trezise relativ devreme,desi nu stia chiar de ce.Bineinteles stia ca astazi era Ziua Indragostitilor,dar pentru ea era o alta zi de sambata.Nu avea pe nimeni cu care sa petreaca aceasta zi.De fapt avea pe cineva...un baiat cu pielea alba si ochii ca topazul,dar nu era vrajitor,nici macar Non.Asa ca nu putea sa isi petreaca ziua cu el.
'Poate am sa ii trimit o scrioasere.Sa vada ca nu am uitat de el.'gandi fata in timp ce isi punea rochia albastra si sandalel cu toc de 10 cm. Iesi repede din camera,nu inainte sa se parfumeze un pic,sa isi prinda parul intr-o coada simpla si sa isi dea cu un pic de fard albastru.Nu dorea sa arate rau,chiar daca nu avea pentru cine sa arate bine. Merge pe coridor sigura pe ea.Era mandra de sina ca putea sa mearga pe tocuri fara sa se impiedica sau macar sa se dezechilibreze. Ajunse in fata usii de la intrarea in Marea Sala.Auzea o melodie lenta,probabil un tango.Intra hotarata.O vazu pe Anny stand de vorba cu Stacia.Pe Shayera dansand cu un baiat nou.Pe Serena citind Profetul Zilei.Si in plus observa marea de oameni care se sarutau necontenit. 'Oare nu au ceva mai bun de facut?Sau macar ar putea sa faca asta intr-un loc mai retras,ca de exemplu baia.Cred ca am sa ii spun profesorului Dumbledore sa puna cabine de doua persoane pentru fiecare cuplu.Asa se pot saruta in voie.'gandea fata putin suparata. Isi dadu ochii peste cam exasperata,apoi se duse pe scaunele de langa Anny. "Buna,Anny!Ce faci?" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|