You are in my head
|
20 Feb 2009, 12:30
|||
|
|||
El astepta sa ii spuna raspunsul.
Nu voia sa o oblige sa faca ceva ce peste cateva ore va regreta. Ea era pura, era.... era, nemaipomenita, speciala. Iar faptul ca el o va face femeie i se parea un lucru fantastic. Incepu sa tina la ea chiar foarte mult. Iar faptul ca deja voia sa fie a lui, in ciuda faptului ca se cunoscusera de cateva minute, o facea speciala. Insa fata il luea prin surprindere. Il intreba daca el chiar vrea. Bineinteles ca dorea, insa daca ea nu voia, el nu dorea sa o oblige. Nu voia sa isi bata joc de ea. Si totusi mandria lui nu prea dorea sa faca asta. El era viperin, ea astropufa. Si totusi, nu conta asta. Atata timp cat picaturile iubirii se asezau furtunos in inima lui nu mai conta nimic. Doar ca ea sa fie fericita. Un singur lucru il stia in acel moment ca se indragostise de ea. Fusese dragoste la prima vedere. -Eu, vreau. Insa nu vreau sa crezi ca vreau sa imi bat joc de tine. Nu vreau sa crezi ca dupa ce o sa o facem eu te voi uita. Te.... ei bine te iubesc. ii spuse el incet la ureche. Ii pusese "te iubesc", niste cuvinte ce se puteau spune repde, insa cu o semnificatie mare. Chiar o iubea. Insa daca ea nu simtea nimic mai bine ar fi sa se imbrace si sa plece. Nu voia sa o ia peste picior. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|