Prima petrecere de la Ollivander`s
20 Feb 2009, 17:33
De fapt Ginny, muza lor, plecase sa isi cumpere alte jeleuri. [=)] Cand se intoarse, se apuca sa aplaude, printre lacrimi, ideea geniala a genialei Kim.
"Wai Kim.. asa m'am emotionatCrying tu ai niste idei genial de genialeLoveLove HEI VOI, CE VA UITATII CA CURCA?? Intindeti'va pe jos[-( "
Si astfel, se apucara sa invarte ciobul [ Ginny insistase sa nu fie totusi vorba de banala sticla , si sa semene oarecum jocul acela cu "Invarte Ciobul" ] si prima nimeri sa fie chiar Ginny.
"Aici, puterile mele cule de semi-magmetamorf or sa va dea gata:->"
Si Ginny isi modifica putin parul, ca sa semene cu cionturile lui Smolly , si hainele si le facu mai smoloase. Temorar. Apoi incepu sa se poarte ca Smolly , in situatia in care descoperea ca Ginny ii sterpelise toate rezervele de iaurt marca hahalin [ din nou ].
" GINEVRA DI HAHALIN !!!!! UNDE FIINTA LUI TANTI LEANA AI PUS IAURTUL ???? CINEVA L'A STERPELIT SI INCIDICIILE DUC SPRE TINE!!"
Si apoi se transforma la loc, spunand pe vocea ei:
" SMOLLY !!! Termina wai sa mai faci pe Sherlock si spala acolo veceuri."
Si [pentru ca ai voie cate doua situatii odata] , mai il imita si atunci cand era pus de Chilotina sa spele veceuri si era prins de aceasta , ca de obicei, ca nu isi facea treaba :
" SMOALA ! Apuca'te fa de treaba! Nu mai dormi ca porcu'!"
"nu dorm Chilotino , ma gandesc intens daca sa continui sa spal veceul no. 28374 sau 28376 ..."
La sfarsitul reprezentatiei, Ginny incepu un discurs [ de fapt il incepu de 3847489 ori, caci de fiecare data descoperea ca are siretul invizibil al pantofilor desfacut, sau ca era cat pe ce sa striveasca un biet si nevinovat fir de praf ] :
"Dragii mei.. Smolly este mirific si imprevizibil . E greu sa il imitam, desigur, asta daca nu il cunoastem foarte bine. As mai imita eu cu placere cum apare el in pozitii matrix sau urletul lui la concertele Paramore. Cu totii il iubim, si stim de la el cea mai importanta invatatura pe care o poate lua o nenorocire : << Branza proasta se cunoaste dupa mirosul puturos >> !"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Prima petrecere de la Ollivander`s - by Ginny Malfoy - 20 Feb 2009, 17:33

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ollivander - Stocul II Kennya Allen 6 3,195 13 Oct 2012, 15:58
Last Post: Isolde du Maurier
  Ollivander - Stocul I Kennya Allen 0 1,358 30 Sep 2008, 18:45
Last Post: Kennya Allen