De Valentine's Day
|
21 Feb 2009, 14:04
|||
|
|||
"Cu siguranta va veni,Sanara.Si nu,nu sunt impreuna cu Peeves.Nu este din castel.De fapt nu e strigoi...este un fel de vampir vegetarian."spuse Hermione.
"Vampir vegetarian?"intreba Sanara din ce in ce mai ingrijorata. "Stiu ca pare ciudat dar asa isi zic ei.Nu se hranesc cu sange de om ci de animal.Nu le stasfice pe deplin nevoia de sange dar e suficient cant sa le dea putere.Asta este...doar au semnat un tratat cu oamenii!"explica Hermione amuzata de reactia fetei. "Deci oamenii stiu de ei?Dar vampirii nu ar trebui sa ramana...stii tu...ascunsi?"spuse Sanara. "Pai nu toata lumea stie de ei.Doar seful orasului de unde sunt.Cu el au facut acest tratat.Daca este incalcat ei vor fi arsi pe rug.Este singurul mod in care pot muri."explica Hermione. Sanara facea ochii mari la fiecare informatie noua pe care o primea. "Si cum arata?"intreba Sanara deodata. "Pai el...este musculos,pielea alba,incredibil de puternic,incredibil de frumos,are o spuer-viteza,este incredibil de puternic cand este in preajma mea.Are nevoie de o vointa incredibila pentru a se putea controla nevoii de sange. Surorile lui...sunt suple,gratioase,incredibil de frumoase,cu pielea alba si rece,puternice,cu o super-viteza." Sanara avea aceeasi reactie ca mai inainte.Nu mai intalnise pe nimeni care sa fie indragostit de un vampir,dar mai ales sa fie si cu el. "Acum Sanara tie iti place de cineva?Stiu ca nu ai pe nimeni,dar trebuie sa iti placa de cineva.Sau inca nu ti-a atras privirea niciun baiat?"adauga Hermione dupa ce termina de relatat toate calitatile si defectele familiei de vampiri. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|