De Valentine's Day
|
21 Feb 2009, 17:13
|||
|
|||
Hermione asculta cu atentie.Il stia si ea pe baiatul blond de la Ochi-de-Soim.Si ea credea ca e dragut,dar pentru Hermione ramanea doar atat.Nu dorea sa il insele pe prietenul ei.
"Il stiu pa baiat.Am schimbat doua vorbe in tren anul trecut.M-a ajutat sa imi urc bagajul de pe peron in tren,apoi ne-am intalnit pe culoar si am stat un pic de vorba.In rest...nimic mai mult.Este intr-adevar dragut."spuse Hermione,amintindu-si de discutiile scurte dintre ei. Sanara rosi cand afla ca si Hermione credea ca acel baiat era dragut. "Stii cum il cheama?"intreba ea deodata. "Din nefericire nu.Niciodata nu m-a interesat in mod special numele lui."spuse Hermione incercand sa asocieze imaginea lui cu vreun nume cunoscut ei.In timp ca facea asta,baiatul cu pricina intra pe usa salii. "Uite-l acolo!Du-te si fa cunostinta cu el.Poate ca in curand va fi ceva reciproc intre voi."spuse Hermione zambind strengareste. Sanara isi indrepta privirea in directia aratata de Hermione si ramase nemiscata.Rosi. "Esti sigura?"intreba fata,iar vocea i se stinse. "Absolut sigura!"aproba Hermione. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|