Thread Closed 
Vraja in 3
21 Feb 2009, 19:42
Era o noapte frumoasa, cu luna plina, una din acele nopti care mie imi placeau foarte mult, deoarece puteam sa ma strecor in biblioteca si sa citesc la lumina lunii pline. Desigur ajutata de Potiunea Tocilarului, o creatie proprie a mea care imi dadea putere pentru 5 ore de a fi rapida si a retine tot ce citeam. Pana acum citisem o groaza de carti de farmece si vraji inclusiv din sectorul interzis. In acasta noapte ma strecor din nou in sectorul interzis si pun mana pe o carte de farmece cu coperti negre si pe coperta scria "Vraji si Farmece periculoase". Amintindu-mi de anumite incidente, imi eliberez mintea, fara sa ma mai gandesc la nimeni. nu vroiam sa afectez pe nimeni din gresala cum am mai patit-o. Si ma pun si citesc cartea care o termin in cateva minute datorita Potiuni Tocilarilor. Apoi ma asez la masa si incep sa ma gandesc la ce am invatat in cei aproape 2 ani de cand sunt la Hogwarts. Imi dau seama ca stiam mai mult ca oricare elev, si asta nu numai datorita profesorilor, ci datorita bibliotecii. imi dau seama ca am ajuns sa cunosc pe de rost mii de farmece si vraji atat bune cat si rele. In biblioteca in sectorul interzis vad o masuta speciala asezata intr-un colt, si care avea o pentagrama pictata cu vopsea neagra. Ma indrept catre ea si imi amintesc. Da, imi amintesc ca la ora de Farmece ni s-a spus despre ea este o masuta care se foloseste la farmecele facute de 3 vrajitoare simultan. Are 2 functii. Poate fi folosita atat la spiritism cat si la farmece atat magie alba cat si magie neagra, depinde de cine o foloseste. Ni s-a mai spus ca vom invata despre ea in trimestrul 3 din anul 3. Insa imi amintesc ca invatasem si retinusem niste farmee de magie alba care se fac in 3. Era o vraja complexa in limba latina care trebuia rostite cuvintele asa cum sunt scrise insa vraja rostita de la coada la cap. De la ultimul vers pana la primul vers. Tonul pe care trebuia rostita trebuia sa fie unul in spapta si jos, asemeni cum vedem in filmele cu vrajitoare. Imi amintesc ca vraja era scrisa ca o poezie in latina de 3 strofe a 12 versuri. Era intr-o carte cu coperti albe din sectorul normal in care accesul era permis, o carte din sectorul de farmece. Imi doream doar sa vrea cineva sa facem impreuna unul din acele farmece permise insa doar incepand cu anul 3, chiar daca eram anul 2. Tocmai atunci usa biblioecii se deschise. Erau 2 fete care veneau spre mine.

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 21 Feb 2009, 19:42
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 21 Feb 2009, 21:35
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 21 Feb 2009, 22:05
Re: Vraja in 3 - by Ginny McGonagall - 23 Feb 2009, 00:21
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 00:39
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 23 Feb 2009, 19:07
Re: Vraja in 3 - by Sharma Sanara - 23 Feb 2009, 19:24
Re: Vraja in 3 - by Hermione McGonagall - 23 Feb 2009, 21:13