O poveste pe maul lacului
21 Feb 2009, 21:03
OOC: Stiu, stiu.. titlul nu e prea expresiv..

BIC:
Dimineata. La orizont inca se zareau pete trandafirii, urme ale rasaririi soarelui. Cateva bufnite zburau ducand sau aducand corespondenta, cativa elevi de la ODS se jucau cu o minge incuiata inaintea Miclului De Jun.

Staff se trezise de mult. Se imbraca cu ce ii veni la mana si isi prinse parul la spate, intr-o coafura nu prea ordonata.
In timp ce inspecta domeniul Hogwarts, se opri la lac unde o broasca sari pe un nufar atragandu-i atentia. Mereu ii placusera nuferii. Nu avea insa aceiasi parere despre broaste, ce o dezgustau total.

Privi lacul.. niste libelule magice zpurau pe deasupra lui aducandu-i aminte de un film cu Barbie [stupid, stiu] pe care il vizionase in vacanta de vara cu verisoara ei, obligata de parinti, desigur.

Ii era frig.. subestimase soarele ce aparuse. Intorcandu-se spre castel se intalni cu alte persoane ce culmea se duceau spre lac. Le saluta si se hotarase sa mearga cu ele din nou spre lac.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O poveste pe maul lacului - by Stacia Sabre - 21 Feb 2009, 21:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Monstrul Lacului Andrei Alexav 0 1,261 14 Sep 2014, 01:18
Last Post: Andrei Alexav
  O plimbare pe malul lacului Afrodita LaFont 5 1,625 19 Sep 2010, 20:36
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. Ashlyn Meester 13 3,233 23 Aug 2010, 20:07
Last Post: Ashlyn Meester
  Misterul lacului Angela Slytherin 6 1,987 20 May 2008, 16:06
Last Post: Luna Lovegood