You are in my head
|
21 Feb 2009, 23:18
|||
|
|||
Il enerva la culme.
Ce pana lui tot tacea. In loc sa tipe la el. In loc sa ii dea o palma... Ea statea si plangea. Era astropufa, asta era adevarul. Nu puteai sa ii schimbi firea. Insa regreta ca facuse acele clipe cu ea. Foarte frumos din partea ei. Isi daduse lanticul de la el si il puse inapoi in mana. Ce ipohondra. Il enerva, trebuia sa se calmeze, simtea ca in cel mai scurt timp o va bate. Nu voia sa faca asta... Totusi simtea ceva pentru ea. Ceva ce i se intiparise ca un tatuaj permanent in inima. Dupa ce ii dadu lanticul fata se aseza intr-un colt. Ii fierbea sangele in vene. Se duse catre ea si o ridica in sus. O ridica de mijloc. -De ce faci asta? De ce nu spui nimic? Atat de neinsemnat sunt eu pentru tine, incat sa nu imi spui niciun cuvant? De ce faci asa ceva? Ti-am gresit? A, stai asa. Cred ca mi-am dat seama de ceva. Ai facut un pariu cu o "preietena" dea ta ca o sa te dezvirgineze un viperin, iar acuma regreti faptu asta sau ce? Crezi ca pe mine nu ma doare faptu ca tu taci si ca nu spui nimic? ii spuse el. Dupa ce ii spuse tot ce avu pe suflet ii cazu o lacrima. Insa si-o sterse rapid. Nu voia sa sufere pentru un nimic. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|