You are in my head
|
22 Feb 2009, 00:07
|||
|
|||
Fata incepu din nou cu ale ei.
Ce trebuia sa faca pentru a se trezi odata in prezent. Se uita la ea ducandu-se cat mai aproape de corpul fetei. O saruta pe obraz si ii spuse: -Daca doar as fi vrut sa mi-o trag cu tine, te inseli stii foarte bine. Daca as fi vrut asta as fi putut foarte bine sa imi iau chitara si sa plec. Insa nu fac asta. Nu fac asta pentru ca deja m-am indragostit de tine ci ca TE IUBESC mult prea mult ca sa dau timpul inapoi. Nu pot sa inteleg de ce tocmai tu te-ai intiparit in inima si in mintea mea. Tocmai tu care crezi ca esti mult prea slaba. Ii spuse aceste cuvinte la ureche. Insa cand auzi ce intrebare ii adrsase se enerva din nou. -Nu esti o curva pe barba lui Merlin. Ce tot vrei sa indrugi acolo? Tu nu intelegi ca esti speciala si ca vei fi mereu a mea pentru totdeauna! tipase la ea. Insa dupa ce termina de vorbit o privi in ochi si o saruta salbatic. La inceput ea nu voia sa o sarute insa dupa se inmoie. O saruta mult prea nebuneste. Limba lui parca voia sa o faca sa isi dea seama ca pentru el e cea mai importanta fiinta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|