De Valentine's Day
|
22 Feb 2009, 00:41
|||
|
|||
Hermione chicoti.Se astepta la o astfel de reactie din partea baiatului si era exact reactia de care avea nevoie pentru a fi sigura ca baiatul o remarcase pe Sanara.Zambi solemn si ii raspunse fetei:
"Da am vazut clar.Acest baiat chiar te place si ar dori sa fie cat mai aproape de tine.Cred ca ar trebui sa faci un gest asemanator si sa treci pe langa masa lor,chiar pe langa el." "Pai si unde sa ma duc.Trebuie sa par credibila altfel voi parea paranoica."spuse Sanara ingrijorata. "Hm...du-te pe ringul de dans.Asa poate va veni sa danseze cu tine.Eu mai am un pic din berea asta.Dupa ce o termin vin si eu,dar stau mai la departare.Bine?"spuse Hermione,sau mai bine zis,o sfatui Hermione pe Sanara. Fata facu intocmai.Trecuse pa langa masa Ochilor-de-Soim,chiar pe langa el si se indrepta spre ringul de dans.Cand ajunse isi indrepta privirea spre el,astfel ca nu mai auzea ritmul muzicii dansand evident pe langa ritm.Hermione isi puse fata intre maini,dar si le ridica suficient de repede incat sa il vada pe Aleksandr indreptandu-se spre Sanara.Zambi si dadu pe gat ultima picatura de bere si se indrepta si ea spre ringul de dans.Inca sa danseze la o oarecare distanta fata de cei doi,dar ii putea auzi vorbind,dar datorita muzicii nu intelegea ce. 'Va trebui sa o intreb pe Sanara.'isi spuse fata,apoi continua sa danseze. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|