De Valentine's Day
|
22 Feb 2009, 14:46
|||
|
|||
Hermione asculta triumfatoare spusele Sanarei.Stia ca baiatului incepea sa-i placa de ea.In timp ce asculta Staff se apropie de ele.Dupa ca comanda un wisky foc fata o intreba pe Sanara daca si dragostea a intrat in inima ei.
"Nu pot sa spun daca da sau nu!"spuse Sanara incurcata.Nu stia ce se petrece cu ea. "Eu optez pentru da.Si cred ca si din partea baiatului as opta la fel.Tipul te place,altfel nu dansa cu tine."spuse Hermione fericita. Sanara rasufla usurata,in timp ce se inrosea.Arunca o privire fugitiva spre masa Ochilor-de-Soim si observa ca Aleksandr se apropie de bar si se opri chiar langa Sanara.Comanda un pafar de wisky foc si intra in vorba cu Sanara.Fata se inrosi si incepu sa se balbaie,iar Hermione ii dadu un ghiont in coaste,iar fata isi reveni.Aleksandr incepu sa rada dandu-si seama de lovitura Hermionei. "Hei..te stiu pe tine!"spuse Aleksandr in timp ce radea. "Ne-am vazut anul trecut in tren.M-ai ajutat sa imi ridic bagajul de pe peron in tren,apoi am schimbat cateva vorbe pe culoar."ii aminti Hermione. "Aaa...tu erai fata timida care nu stia in ce directie sa o apuce.Micul boboc.."isi aminti baiatul. Hermione observa fata putin dezamagita a Sanarei si isi ceru scuze si iesi din Marea Sala indreptandu-se spre baia fetelor. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|