De Valentine's Day
|
22 Feb 2009, 22:27
|||
|
|||
Hermione o zari pe Mary si ii zambi.Cand auzi intrebare fetei,Hermione ii raspunse:
"Siropoasa...Dar nu prea am dat atentie saruturilor deoarece incerc sa o fac pe Sanara sa se indragosteasca de Aleksandr,elev la Ochi de Soim in anul 6.Ea il place si cred ca si el o place,dar nu sunt sigura.Ai vrea sa ma ajuti?" Mary chicoti cand auzi de incercarea fetei de a o cupla pe Sanara cu baiatul de la ODS.Dorea sa ii raspunda fetei la ultima intrebare,dar fu intrerupta de Hermione. "L-am vazut pe Baston coborand scarile.Se duce la petrecere?" "De ce?"intreba Mary ingrijorata. "Calmeaza-te!Am deja pe cineva si nu am de gand sa flirtez cu Oliver.Deci:Se ducea la petrecere?" "Nu.Pe stadion."ii raspunse Mary usurata. "Imbracat in costum?"intreba Hermione nedumerita. "Prietenii lui l-au obligat."ii explica Mary. Hermione intelese si aproba din cap. "Spuneai ca ai pe cineva?"intreba Mary zambind. Hermione se imbujora,dar ii raspunse: "Da.Dar nu este vrajitor.Nici Incuiat.Este vampir."spuse Hermione accentuind ultimul cuvant. "Vampir?"intreba Mary uimita. "Un vampir vegetaria.Adica nu bea sange de om,ci de animal.Asa isi spun ei."ii explica Hermione,adaugand diferite informatii vazand privirea nedumerita a fetei."Dar te rog sa nu mai spui nimanui.Nu vreu sa afle toata scoala ca tocilara de la Astropufi are pe cineva,sau mai rau sa afle bunica mea.Cred ca m-ar omora."adauga Hermione cu privirea in pamant. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|