You are in my head
|
22 Feb 2009, 22:54
|||
|
|||
Fata era scumpa, era superba.
Era ceva ireal pentru el. Simtea ca aceasta dragoste la prima vedere se va spulbera la fel cum a inceput. Cand se ganidse la asa ceva simti un gol in stomac. Si pe masa aparu un bol cu fructe. Se uita la Staf, care acum ii spunea ca si el a fost formidabil. -Nu mi se pare ca am fost chiar bun. Adica daca eu as fi fost fata si as fi facut-o cu un astefl de tip, aici ma refer la cum am pledat eu in acest joc, as fi fost dezgustata. Chiar nu mi-a placut. Nu mi-a placut din cauza ca stiu ce pot. Si... chiar nu imi dau seama de ce am fost atat de slab... in unele momente chiar dominat. Apoi lua de pe masa o portocala incepand sa o desfaca. Era un tablou super. Apoi, dupa ce disfacu portocala o dadu jumi-juma. Si uitandu-se la ea incepu sa se gandeasca. La cum ar fi daca peste cativa ani, ea va fi mama copiilor lui. Si cum va avea el grija de copii... si off isi muscase degetu. Bufni in ras si apoi asi relua calmul. -Si... tu ai vrea sa te casatoresti si sa ai copii? o intreba el pe fata. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|