J.K.L Unealta Satanei
|
23 Feb 2009, 21:54
|||
|
|||
OMG
Voi stiti ca io am ramas muta cand am citit asa ceva. Adica ce ati postat. Io unamementan nu cred... RAIZEN!!! A...si HERCULE!!!... Voi chiar ma bagati in boale HEI!!!...Sanara...vrei sa te bat??? Cum adica faza cu Vajthat,umplea numai paginile... Mie chiar imi plac fazele in care apar tot felul de lucruri despre Vajthat... Care e faza?...vreti sa ziceti ca Vajthatul este doar de a umple foile...hmmm Quote:Urat din partea ei Ha?...ff frumos din partea ei...ce ne-am face fara Vajthat?...ha? Mie imi place Si la faza...cu...Necuratul...imi urca parul in varful capului... Stati un pic Sunt unele carti intitulate: Magie Neagra,Cronicile Vampirilor,Fantomele Castelului,chiar Septimus Heap,Urme in Timp,Tunele,sau ce ziceti de Vampiratii? in toate,sau aproape toate aceste carti apare magia neagra[sau ma rog...nu chiar in toate,dar sunt asemanatoare],sa nu vorbim de prima carte pe care am mentionat-o Sau sunt unele carti,chiar,care te sperie... Numai Harry Potter e asa...si cei daca ar fi?...io zic ca toti exagereaza Mnah...sa va aud...numai Harry Potter sa fie la inaintare?...protestez!!! ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|